Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Hlavní lampy H7 E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od dsvatos »

Zdárek. Tak si tak říkám, že by mé káře asi slušely nový H7 lampy místo starejch, pomalu vyslepávajících H1.. Nevíte kde je sehnat za pokud možno nejrozumnější cenu? V Brně v MJauto je mají za 2x 3.140 kačáků, výrobce Klokkerholm. Je to rozumná cena a výrobce? Nebo se dají sehnat i levněji? Páč jen tak vypláznout 6.300 se mi zrovna nechce.. Jo a nechci žádný tuning/tuzing lampy. Prostě to co tam patří..
Twisp
Klubové ID: 664

#2 Příspěvek od Twisp »

dsvatos píše:Zdárek. Tak si tak říkám, že by mé káře asi slušely nový H7 lampy místo starejch, pomalu vyslepávajících H1.. Nevíte kde je sehnat za pokud možno nejrozumnější cenu? V Brně v MJauto je mají za 2x 3.140 kačáků, výrobce Klokkerholm. Je to rozumná cena a výrobce? Nebo se dají sehnat i levněji? Páč jen tak vypláznout 6.300 se mi zrovna nechce.. Jo a nechci žádný tuning/tuzing lampy. Prostě to co tam patří..
Taky se na to chystám a levnější v ČR než v mjauto jsem nenašel tak je asi zkusim objednat odsud http://cgi.ebay.de/SCHEINWERFER-BMW-E36 ... dZViewItem
je to cena za kus, ale i tak to vyjde levněji než u nás, akorát nevím jestli pak stačí v autě vyměnit konektory na žárovky nebo ještě něco jiného?
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dsvatos »

Hele, já se na takových stránkách nevyznám. To tam někdo prodává jedno světlo co mu zbylo, nebo je to někdo, kdo s tím kšeftuje a má jich víc? A má i pravou a levou? Protože nějakých 100-110 euro za obě by byla docela rozumná cena..
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od dsvatos »

Jo, hele, a nezkoumal jsi náhodou ještě ceny zadních bílých lamp na sedana?
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od _peper »

Zadní bílé lampy by se mi taky líbily, ale na coupé. Nikde jsem je nenašel :(
Twisp
Klubové ID: 664

#6 Příspěvek od Twisp »

dsvatos píše:Hele, já se na takových stránkách nevyznám. To tam někdo prodává jedno světlo co mu zbylo, nebo je to někdo, kdo s tím kšeftuje a má jich víc? A má i pravou a levou? Protože nějakých 100-110 euro za obě by byla docela rozumná cena..
Toto je nabídka firmy a je tam ke koupi samozřejmě levá i pravá strana světlometu. Tyhle nabídky jsou tam pravidelně, já tam jsem zaregistrovanej a zatím jsem tam objednal jenom angel eyes kroužky. Doprava u těch světlometů je 20 euro. Tak to asi zkusim objednat. Jinak ceny zadních lamp jsem nesrovnával, ale myslím že by taky mohli vyjít levněji než u nás. Třeba tyhle jsou pěkný http://cgi.ebay.de/LED-RUCKLEUCHTEN-BMW ... dZViewItem
nebo http://cgi.ebay.de/LED-Klarglas-Rueckle ... dZViewItem
eko

#7 Příspěvek od eko »

Co jsem slysel, tak hodne svetel z druhovyroby krom Bosch a ZKW je netesnych a zevnitr se zamlzuji. Ma nekdo vubec s takhle levnyma svetlama zkusenosti?
Slid
Klubové ID: 1699

#8 Příspěvek od Slid »

Mám Depo H7 přední koupeny nové, jsou něco přesi rok na autě a svítí super, někdo na ně nadává a někdo je chválí, mě byli i doporuené.Já jsem max spokojen jak svítí a cena super.Dříve jsem měl Bosch a to byl horor......., ale je pravda že byli na H1.
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od dsvatos »

Slid píše:Mám Depo H7 přední koupeny nové, jsou něco přesi rok na autě a svítí super, někdo na ně nadává a někdo je chválí, mě byli i doporuené.Já jsem max spokojen jak svítí a cena super.Dříve jsem měl Bosch a to byl horor......., ale je pravda že byli na H1.
Za kolik byly ty Depa H7 :?:
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patras Čestný člen »

mam origo bosch H7 a taky se mlzi :) ..ale to bude uz asi vekem :D .
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#11 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mam na prodej od DJAuto, kvalitu mozno posoudit z fotek prip v realu... mam je asi 1/2 na aute a bez problemu, nemlzi, sviti jako origo a vypadaji nesrovnatelne lepe nez opiskovane hruzy...
http://www.streetpro.cz/aktuality/detai ... zprava=123
6tis/par mam skladem
kdyz bude vetsi odber, dostanu se s cenou niz
“Ability is what you're capable of doing.”
Slid
Klubové ID: 1699

#12 Příspěvek od Slid »

dsvatos píše:
Slid píše:Mám Depo H7 přední koupeny nové, jsou něco přesi rok na autě a svítí super, někdo na ně nadává a někdo je chválí, mě byli i doporuené.Já jsem max spokojen jak svítí a cena super.Dříve jsem měl Bosch a to byl horor......., ale je pravda že byli na H1.
Za kolik byly ty Depa H7 :?:
Mám je od Speedyho za hodně dobrou cenu.Zeptej se ho, nebo mu napiš SZ :wink:

Koukni se aspoň sem, ať si uděláš obrázek.
http://www.elitecat.cz/
Odpovědět