Ten hadr na kapotu co klečí u kola bych taky otestoval klidně i bez toho hadru co je na kapotě
Ale k tomu co chrání kapotu od kamínků, v Rakousku s tím jezdí spousta aut v zimě (a dost přes celý rok) a viděl jsem to na prodej běžně v obchodech s autopříslušenstvím tak snad by neměl být problém koupit něco i tady u nás.
Letos jsem byl na dovče na Ukrajině, a strašná spousta aut tam měla takhle na kapotě takovej kšiltík z tmavýho (kouřovýho), nebo i černýho plexiskla. Sem si furt říkal, na co to maj. Mi připadalo, že to bude asi něco proti oslňění, páč proti kamínkům to na schnilým žigulíku ztrácí smysl
dsvatos píše:Letos jsem byl na dovče na Ukrajině, a strašná spousta aut tam měla takhle na kapotě takovej kšiltík z tmavýho (kouřovýho), nebo i černýho plexiskla. Sem si furt říkal, na co to maj. Mi připadalo, že to bude asi něco proti oslňění, páč proti kamínkům to na schnilým žigulíku ztrácí smysl
ja dostal jednou do kapoty velkym šutrem a todle by mě nepomohlo,
JAk to drzi? Videl bych to na zaposity magnetisky prouzky a vepredu nejaky uchyceni pod haupnu...mam znamou co sije z kuze sedacky, treba by to i vyrobila...ale lepsi nez kuze je lepsi cira folie, ktera se prilepi na kapotu a pak se sunda, treba kdyz se auto prodava. Delaj to tak taxikari treba v nemecku.
dsvatos píše:Letos jsem byl na dovče na Ukrajině, a strašná spousta aut tam měla takhle na kapotě takovej kšiltík z tmavýho (kouřovýho), nebo i černýho plexiskla. Sem si furt říkal, na co to maj. Mi připadalo, že to bude asi něco proti oslňění, páč proti kamínkům to na schnilým žigulíku ztrácí smysl
jj, taky me to neslo do hlavy .. jsem se jich na to ptal, je to proti moucham a jiny haveti, aby jim to nejebalo do skla, to zvedne vzduch a moucha leti dopryc .. prej ...
jj, taky me to neslo do hlavy .. jsem se jich na to ptal, je to proti moucham a jiny haveti, aby jim to nejebalo do skla, to zvedne vzduch a moucha leti dopryc .. prej ...
JaraX: Tam se vzhledem ke stavu silnic zase tak rychle nejezdí, takže tohle bych neřešil A je to jen takovej malinkej, jakoby spoiler na hraně kapoty, takže i tak to myslím randál nedělá..
dsvatos píše:JaraX: Tam se vzhledem ke stavu silnic zase tak rychle nejezdí, takže tohle bych neřešil A je to jen takovej malinkej, jakoby spoiler na hraně kapoty, takže i tak to myslím randál nedělá..
ja bych se vysral dávat si takovy šílenosti na auto, pokud bych nejezdil vyloženě po škváře.
dsvatos píše:JaraX: Tam se vzhledem ke stavu silnic zase tak rychle nejezdí, takže tohle bych neřešil A je to jen takovej malinkej, jakoby spoiler na hraně kapoty, takže i tak to myslím randál nedělá..
ja bych se vysral dávat si takovy šílenosti na auto, pokud bych nejezdil vyloženě po škváře.
No to já taky Akorát jsem se podivoval, že tam to má snad třičtvrtě aut A nejenom žigulíky, i drahý západní káry. A dělá to tam nějaká firma (maj tam logo), takže to dělaj přesně na míru tomu konkrétnímu autu.. Asi nějaká národní frajeřina.. Si vem, jak tady letěly kokotpruhy na autě, různý nálepky na zadním skle a další různý pič.viny