patras píše:me se cerveny libi ... to prvni vypada jak v oktavce
To červený mě nějak nedělá dobře na oči, prostě mi přijde takový protivný, nepříjemný .. Ideál pro oči je asi klasický zelený podsvícení..
Máš zelený auto, tak zelený podsvícení je to jako u mobilů, modrá je drahá...
Kdyby to bylo jenoduchý změnit jak u starejch aut.. U báwa už to skoro nejde.. Teda šlo by to, ale byla by to asi brutal pakárna.. Všechno podsvícení je dělaný oranžovým plastem
Změna podsvícení zas taková pakárna není . U svýho sem si to hned předělal na bílou. Červenou nesnáším ze služební octávky . Vypadá to podle mě docela dobře i když zbytek auta sem nechal červenooranžovej. Práce tak na 2 hodiny a součástky za 150Kč (13 SMD LEDek a odpory).
Jarek píše:Změna podsvícení zas taková pakárna není . U svýho sem si to hned předělal na bílou. Červenou nesnáším ze služební octávky . Vypadá to podle mě docela dobře i když zbytek auta sem nechal červenooranžovej. Práce tak na 2 hodiny a součástky za 150Kč (13 SMD LEDek a odpory).
Tak ty budíky by asi šly, ale když už bych to dělal třeba na tu zelenou, musel bych udělat komplet osvětlení všeho.. Samotný budíky by se mi nelíbily a mlátilo by se to. A udělat to celý už by asi pakec byl
jsem jel teď na školení, takže dvě noci v passatu. modrá na pohled hezká, ale i ten nejmenší jas mě oslňoval a pálil do očí. dobré je podsvícení u seata ve výbavě sport - bílá. a ideální je ta červená BMW
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi