miso píše:M3maniac píše:miso píše:[quote="M3maniac"][quote="miso"][quote="M3maniac"]no coment.... jasně iděm 180 cez mesto a na červenů...... ty seš fakt kokot.....jakože kdybys chtěl fakt rychlé auto tak si koupíš hondu atd.,a psát tu o úpravě Hartge kde se z 318ky použije jen kastle je největčí perlička !!! Jebem ti kryštusácka dolino......

želám ti vela š?astia..
ty si taky isty kokot lebo pri uprave Hartge pouzijes len kastlu aj pri 325.. takze sa uz zobud. Pozri si vysledky sprintov, BMW sa vobec nechyta..tak o com tu potom furt kecas? Ked mas pocit ze mas najlepsie auto na svete tak ti to nebudem brat. A perlicka: ked si pozries viac z tych vysledkou zavodou do vrchu tak zistis ze aj posrata fabia ma lespie casy ako M3. Takze uz prestam kecat a kazdemu vnucovat 6valce a znevazovat kazdeho kto nema aspon 325..jasne? A pisal som ze ked niekto chce rychle auto ma si kupit hondu alebo ine japonske auto. Ja som len na zaciatku pisal ze aj 318is je dost v pohode auto za rozumne prachy a dobre jazdiace.
Ty máš v tej pa¨le fakt riadnu bramboračku,jako ty si psal,že 318 s motorem od Hartge je rychlejší než M3...tak jsem ti jen vysvětlil,že to nemá kromě kastle s tou tvojí vysněnou 318kou nic spoločného!!!

No a poslouchat keci ,že i ta posrata fábia má lepšie časy ako M3! tak to je vrchol.... no myslel si asi tovární speciál za xx mega řízenej profíkem oproti sériové M3 řízenou hobby jezdcem nebo né???? Jako sorry,ale nedovedu si představit srovnání i té nejsilnější fábie RS ,myslím 130PS s i třeba 12 let starou M3 s sériovýma 286PS....nebudem se bavit o verzi s 343PS......

jsi fuck funy
Aspon si teraz dokazal ze si to ani poriadne necital. Za prve nikdy som nenapisal ze 318 s motorom Harge je lepsia ako M3.pisal som ze ked mas niekto chut na vecsi vykon tak je moznost. Za druhe ked si si pozrel tie vysledky z tych zavodou tak je tam 318is s lepsim casom ako mala M3..ale to bola urcite 318is nadupany zavodny special s profikom a tie 3 kusy M3 za nim to boli iba ubohy amatery co ledva nasetrili na auto. Co so sa tyka tych sprintov..zasa meles.. keby si postavil bmw 316 a hondu civic 1,6 V-tec tak by nemala sancu. Mozno by nemala sancu ani 325!! Maj si svoju nadupanu M3 a nezhadzuj ludi co chcu auto na vozenie a nie na predbiehanie ostatnych v 160Km/h. Ja si kupim 318is preto lebo sa mi paci a verim ze jazdi slusne[/quote]
Nemá smysl se tady s tebou dál dohadovat o tvé vysněné 318ce,jako kecy o tom ,že je tady ta možnost z 318ky si nechat udělat zcela jiné auto u fa Hartge jsou o howně,ani jeden člověk tady to nikdy neudělá a proto si myslím,že je kokotina to tady vytahovat... tyto úpravy se motaj někde v částkách stovek tisíc korun woe!To,že je Honda 1,6 V-tec se 160 PS lepší než 316ka je všem jasné... tak stejně bude o hodně lepší Honda s-2000 s 240PS než 320i se 150PS,ale o tom tu řeč nebyla.A kdyby ses pořádně díval na to co tu zakládající tohoto téma napsal a potom si přečet můj názor na jeho otázku,tak bys nikdy nemohl z huby vypustit něco ve stylu,že zhazuji lidi co mají slabší auta!!!Vždy tu každému řeknu jen svůj názor...(z mých skušeností,či známých) A poslední věc si zapiš za uši!!! Nikdy jsem se tady ze svojim autem nevytahoval nad slabší auta !!! a beru je za kámoše aď mají 316ku nebo M5ku !!!
P.S. miso si mimo misu....

[/quote]
ja viem ze 318is je v inej kategoria ko M3.. kua ale ked niekto prejde tu trat za x sekund a niekto iny za y tak je to snad jasne je? Naco potom pises veci typu ked si kupis nejake auto tak budes mat problem obehnut druhe...to si mozes rovno zohnat draxter a predbehnes kazdeho. Keby si povedal svoj nazor na tu 318 pre toho typka co po pisal tak ho tam napises normalne a nie posmesne. K tej honde som pisal len tolko ze ked chce niekto rychle auto nech si kupi hondu..a to su teda dost zive auta. Preto lebo su lahke.. To ze bmw nespravilo 1,6 motor nad 140PS to snad uz je ina kapitola..honda robila 1,5 az asi do 200PS a to tiez len atmosferaky. Ty mas napisane ze ti ide M3 290..a co? posrate audi tolko ide.. si nemysli ze neexistuje uz nic co by predbehlo M3. Kua ja mam rad baworaky ale sere ma ze s toho robis taku kovbojku. Kedze je bmw sportove auto tak musi mat kazdy rovno apson 320.nie? ja som mal 325 jazdila pekne ale neuzivil som to..tak sa kurva nesmej ludom ze si chcu kupit auto na vozenie.
PS: aspon tu mate nejake vzruso..sak toto forum je dost suche..za celu tu dobu co tu pisem nikto nenapisal nic o 318..az na toho jedneho chlapika..a co ma z toho: je zjebany.. vy asi viete len kecat..ale o picovinach..

[/quote]
No zajímavá diskuze, já mám, 318 kombajna, je to moje první bmw a jezdím s tím občas na výlety a na nákupy, žádny denní ježdění.A na to mi to stačí.Proti firemní feldě letadlo, hlavně je to pohodlný.Pokud bych jezdil denně tak bych uvažoval asi o tdi, kvůli spotřebě.Podle mě je to o tom jak chceš jezdit a co od toho čekáš.Jasně, že silnější auto je lepší na předjíždění atd, ale pokud člověk řeší povinný ručení, nebo třeba staví a cpeš peníze do baráku (jako já) tak mě to zatím stačí (ale silnější bych bral hned...)Jeden kamoš říkal užitečnou věc: "hovno je nejdražší artikl" a když nad tím přemýšlím, tak to může být i na spalenej benál