Cau koupil jsem BMW 330Ci a ted se poohlizim po samosvornem difu.Jestli nekdo vi jaky ma prevod a z ceho by tam sel at mi da prosim vedet-nebo nejakou nabidku?Dale shanim predni naraznik z M3 E46 a zadni LED lampy?Nabidnete.Diky
Diablo330Ci píše:Cau koupil jsem BMW 330Ci a ted se poohlizim po samosvornem difu.Jestli nekdo vi jaky ma prevod a z ceho by tam sel at mi da prosim vedet-nebo nejakou nabidku?Dale shanim predni naraznik z M3 E46 a zadni LED lampy?Nabidnete.Diky
Moc o tom nevím ale žádná E46ka neměla samosvor. Krom Mka které mělo aktivní diferenciál až se 100% svornosti. Jestli se mýlím tak mě opravte.
Diablo330Ci píše:Cau koupil jsem BMW 330Ci a ted se poohlizim po samosvornem difu.Jestli nekdo vi jaky ma prevod a z ceho by tam sel at mi da prosim vedet-nebo nejakou nabidku?Dale shanim predni naraznik z M3 E46 a zadni LED lampy?Nabidnete.Diky
a M3 nárazník ti tam nepůjde teda pokud nerozšíříš auto tak o 2,5cm na každou stranu
Ja vim mylel jsem vytahnou blatniky ale stejne by to neslo o tolik a vypadalo by to jak splacanej Golf 3.
Mam tam Mpacket.Ale pujde samozrejme na podvozek:)
no nahoře je tlačítko hledat, ale najde ti to strašně moc odkazů
Takže počkej až ti někdo napíše nebo založ nové téma s prosbou o kontak na člověka co dělá samosvory
Diablo330Ci píše:Ja vim mylel jsem vytahnou blatniky ale stejne by to neslo o tolik a vypadalo by to jak splacanej Golf 3.
Mam tam Mpacket.Ale pujde samozrejme na podvozek:)
Sakra si borec:)
Aspon ze mam motor hned pod Tebou.
Weitec dobra cena ale zadny zazrak
KW nebo KONI pry je jedno skoro nebo uplne stejny vyrobce tak nevim?
Co myslis?
Diablo330Ci píše:Sakra si borec:)
Aspon ze mam motor hned pod Tebou.
Weitec dobra cena ale zadny zazrak
KW nebo KONI pry je jedno skoro nebo uplne stejny vyrobce tak nevim?
Co myslis?
a proč bych byl borec?
ja bych šel do KW proto že jsou štelovací