Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna vodní pumpy
tweety píše:žádná záludnost tam není. Sundáš vrtuli ( obrácený závit ), řemenici, povolíš šrouby na pumpě, pak sou tam proti sobě dva závity (jiné něž z kterých si vyšrouboval ty čtyři ) do kterých našroubuješ dva tak 4cm dlouhý šrouby a střídavě dotahuješ . Tím vyndáš pumpu a pak to všechno zas poskládáš .
Jo, tak to je supr. Já ani nemusím sundavat vrtuli, já mám elektr. větrák přímo na chladiči, takže to mám asi ještě lehší.
Fajn, díky moc.
tweety píše:No, já žil v domění že všechny 1,6 a 1,8 báwa maj na vodní pumpě přidělanou vrtuli na visce k chlazení
No vidíš, tak já to tak nemám. Vono to moje Báwo bylo asi trošičku klepnutý na předek, je to spravený supr, ale člověk se občas diví, že je něco jinak, než má být.
Já nevím, které Báwa mají NORMÁLNĚ elektrický větrák na chladiči spínaný čidlem?
cau taky jsem to nedavno delal a byl to mazec kdyz jsem tam sruboval ty dva vytahovaci srouby vylomilo tokosek na kterem byl zavit a pumpa drzela tak jsem na to male kolecko na kterem je vrtule jsem prisrouboval mechanicke kladivo asi tak metr dlouhe a vyrazeli jsme to ven byl to mazec dal jsem tak min 20 ran nez to povolilo - vodni kamen to je previt ,ale vsude ctu ze je to lechka vymena tak doufej ze nebudes mit stejny pripad jako ja hodne stesti
Stanley píše:cau taky jsem to nedavno delal a byl to mazec kdyz jsem tam sruboval ty dva vytahovaci srouby vylomilo tokosek na kterem byl zavit a pumpa drzela tak jsem na to male kolecko na kterem je vrtule jsem prisrouboval mechanicke kladivo asi tak metr dlouhe a vyrazeli jsme to ven byl to mazec dal jsem tak min 20 ran nez to povolilo - vodni kamen to je previt ,ale vsude ctu ze je to lechka vymena tak doufej ze nebudes mit stejny pripad jako ja hodne stesti
Jo jo, naštěstí jsem se do toho nepouštěl sám, ale dal to do Car Teku. Hošani servismani se pěkně mordovali.
Dal jsem to tam dnes ve 12 hod, přejímací technik řekl, že hodinu musí, počkat až zchladne motor, kvůli riziku zkroucení hlavy, pak na práci tak další hoďku a čtvrt. Takže mělo by to být ve čtvrt na tři.
Jo kua, přetahli to o hodinu, auto bylo až ve čtvrt na čtyři. Na mou otázku v čem byl problém mi přejímací technik sdělil, že se s tím pěkně mordovali, že ji nemohli dostat ven. Ještě že mi účtovali jen 9 aw, to je 45 min práce, 963,90 Kč. za tu rachotu.