wang píše:Kluci nevíte kde v Brne koupit hadici mezi vahu vzduchu a sani?Mam ji popraskanou a nechci davat jetou... e36 m43 1,6i?
Nová origo stojí cca 1200,- a objednají ti jí v každý slušný prodejně autodílů... Jinak mám stejnej problém a vyřešila ho lepící páska... (teda aspoň prozatím..)
wang píše:Kluci nevíte kde v Brne koupit hadici mezi vahu vzduchu a sani?Mam ji popraskanou a nechci davat jetou... e36 m43 1,6i?
Nová origo stojí cca 1200,- a objednají ti jí v každý slušný prodejně autodílů... Jinak mám stejnej problém a vyřešila ho lepící páska... (teda aspoň prozatím..)
Renocar 890,- bez dph... ale mel sem ji vyndanou a zkousel jestli nekde nema dirku pod vodou a je OK... takze zavada je nekde jinde, menil sem svicky kabely a bez rozdilu nema nekdo tip? Vetsinou na teplo to neudrzi otacky a chcipne po 3min jizdy se to ustaly a motor bezi normalne bez padani otacek...
Pretesnim vsechny hadice apod. , nema nekdo tip na nejaky cidla nebo neco?Az to pretesnim tak asi sjedu na diagnostiku ale jen se ptam jestli se nekomu nestalo to samy treba je to jen nejaka prkotina co me nenapadne...