Nemáte někdo zkušenosti se stavitelným podvozkem na 3 E46 od firmy VMaxx, komplet stojí 8551,-Kč vč.DPH (pružiny + stavitelné tlumiče). Zdá se mi to hodně levná sranda! Aby to nebylo jak kdyby tam ty tlumiče nebyli vůbec!!
Tuning píše:no právě ,akorát si myslím, že to nebude na pikaču,ale na p.ču
hele treba bude fresh...holt musis riskovat pokud ho neznas...nebo si precti naky recenze na tento vyrobek...zkus se zeptat i na jinejch forech..treba ho nekdo ma a je ok!Nikdy nevis...
No právě že kdyby jsis to myslel tak nad takovou pi.ovinou nebudeš nikdy přemýšlet.... fakt nechápu....
haha , já se jen ptám na zkušenosti,bo jsem jen tak brouzdal netem a našel nabídku...tak kur.a hned neosuzuj!! Vždy jsem měl na autě originálny nebo KONI a byl spokojený...max.jsem měnil pružiny za KW.
No právě že kdyby jsis to myslel tak nad takovou pi.ovinou nebudeš nikdy přemýšlet.... fakt nechápu....
haha , já se jen ptám na zkušenosti,bo jsem jen tak brouzdal netem a našel nabídku...tak kur.a hned neosuzuj!! Vždy jsem měl na autě originálny nebo KONI a byl spokojený...max.jsem měnil pružiny za KW.
Jak neodsuzuj...co jako čekáš od stavitelného podvozku za 7 nebo 8k??? A nevykřičnikuj tu ja to psal úplně v klídku