Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vule v kardanu
-
- Kontaktovat uživatele:
na bimmerforums jsem nasel, ze tenhle zvuk je priznak ohnutyho nebo zlomenyho diferencialniho sroubu. prej jsou 2 zezadu a jeden vepredu, a ten vepredu by to mel byt. takze jestli neni uplne zlomenej tak oprava za par kacek. jestli se zlomil tak prej asi budou v hajzlu i nejaky loziska kolem, na ktery se pak vyviji tlak misto toho sroubu...
-
- Kontaktovat uživatele:
tak sroub to nebyl
stejne jsem se dozvedel ze by to mlatilo uplne jinak... trochu VIC... no, tak jsme to zvedli, ja jsem vyslapnul spojku, zaradil a BUCH. pootocil se kardan, kdyby byly zvedly kola tak urcite par otacek hodi. takze temer natuty spojka...
2 PORSACEK: dej mi vedet treba pres SZ jak ti to dopadlo.
ostatni: kdyz vyrazuju, je citit, ze spojka zustava viset a nerozpoji se uplne. myslite ze to pujde nejak nastavit? jestli ne, dokaze mi nekdo rict ktere casti se zrejme budou muset vymenit? doufam ze ne cela spojka komplet... dik

ostatni: kdyz vyrazuju, je citit, ze spojka zustava viset a nerozpoji se uplne. myslite ze to pujde nejak nastavit? jestli ne, dokaze mi nekdo rict ktere casti se zrejme budou muset vymenit? doufam ze ne cela spojka komplet... dik
-
- Klubové ID: 98
Nastavit nelze. K nastaveni do jiste mity dochazi samo - je hydraulicky ovladana. Duvodem muze byt od spatneho pritlacaku, ojete oblozeni lamely, zavzdusnene...fury píše:tak sroub to nebylstejne jsem se dozvedel ze by to mlatilo uplne jinak... trochu VIC... no, tak jsme to zvedli, ja jsem vyslapnul spojku, zaradil a BUCH. pootocil se kardan, kdyby byly zvedly kola tak urcite par otacek hodi. takze temer natuty spojka...