Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vule v kardanu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
fury
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od fury »

na bimmerforums jsem nasel, ze tenhle zvuk je priznak ohnutyho nebo zlomenyho diferencialniho sroubu. prej jsou 2 zezadu a jeden vepredu, a ten vepredu by to mel byt. takze jestli neni uplne zlomenej tak oprava za par kacek. jestli se zlomil tak prej asi budou v hajzlu i nejaky loziska kolem, na ktery se pak vyviji tlak misto toho sroubu...
fury
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od fury »

tak sroub to nebyl :D stejne jsem se dozvedel ze by to mlatilo uplne jinak... trochu VIC... no, tak jsme to zvedli, ja jsem vyslapnul spojku, zaradil a BUCH. pootocil se kardan, kdyby byly zvedly kola tak urcite par otacek hodi. takze temer natuty spojka...

2 PORSACEK: dej mi vedet treba pres SZ jak ti to dopadlo.

ostatni: kdyz vyrazuju, je citit, ze spojka zustava viset a nerozpoji se uplne. myslite ze to pujde nejak nastavit? jestli ne, dokaze mi nekdo rict ktere casti se zrejme budou muset vymenit? doufam ze ne cela spojka komplet... dik
Pavel H
Klubové ID: 98

#23 Příspěvek od Pavel H »

fury píše:tak sroub to nebyl :D stejne jsem se dozvedel ze by to mlatilo uplne jinak... trochu VIC... no, tak jsme to zvedli, ja jsem vyslapnul spojku, zaradil a BUCH. pootocil se kardan, kdyby byly zvedly kola tak urcite par otacek hodi. takze temer natuty spojka...

2 PORSACEK: dej mi vedet treba pres SZ jak ti to dopadlo.

ostatni: kdyz vyrazuju, je citit, ze spojka zustava viset a nerozpoji se uplne. myslite ze to pujde nejak nastavit? jestli ne, dokaze mi nekdo rict ktere casti se zrejme budou muset vymenit? doufam ze ne cela spojka komplet... dik
Nastavit nelze. K nastaveni do jiste mity dochazi samo - je hydraulicky ovladana. Duvodem muze byt od spatneho pritlacaku, ojete oblozeni lamely, zavzdusnene...
Odpovědět