Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Překopání na velkej BC
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Ja to prekopaval,ten navod co tu koluje je docela k nicemu,nesedi to alespon s mym.Kazdopadne je to ale opruz a pokud muzu doporucit,vykasli se na to.Podruhe bych to uz nedelal,navic BC je vic typu a musis sehnat do svoji kary.Z 6 valu tam nepasujou,tusim ze mas iso...Blbe se shani,ja musel svuj prodat,sice fungoval,ale ukazoval hovadiny na spotrebe protoze se nedokazal domluvit.Mam to potvrzeno i dalsim BC,v sestivalu bez problemu,mne zase ukazoval hovadiny.Kdyz jsem dal BC z 316,ukazoval korektne...Tak abys nekoupil jako ja a pak neprodaval,ale zase na druhou stranu BC prodas hned -)Pokud si to neumis udelat sam,nech to udelat alespon nekomu kdo ma k tem autum nejaky vztah,at to vypada a nemas dalsi problemy s elektikou kdyz ti to tam polepi jako prasatko -)
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:Ale prdlajs, zapoejní je tak na 3-4hodky. A to BC se dá nechat přeprogramovat, dělá to co já vím třeba BMW Krotil. Zapojoval jsem už 4BC a když víš jak na to, tak je to brnkačka
Nevíš kolik by stálo to přeprogramování šestiválovýho BC na čtyřvál ISo? A pokud jsi to již zapojoval, na kolik by sis tu službičku cenil? Elektrika je pro mě španělská vesnice, když vidím dráty, naskáče mi vyrážka

A co by jako nemělo fungovat? TEn ofuk okna? To zatim nevi nikdo me znamej, ze by to slo nejak jednoduse zapojit.LOPOLO píše:Brnkacka to mozna je ale ze by vsechno fungovalo jak ma?Speedy píše:Ale prdlajs, zapoejní je tak na 3-4hodky. A to BC se dá nechat přeprogramovat, dělá to co já vím třeba BMW Krotil. Zapojoval jsem už 4BC a když víš jak na to, tak je to brnkačka
A 4hodiny bylo do boku, ale o moc vic to neni, mozna 5 i s uklidem. teda pokud se nejedna o zapojeni vcetne checku, kdyz tam na aute neni, to je prace na dny. A pokud jsou tam jen analogovy hodiny, tak to je prace na cely den.