Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Skubani motoru.. prosim pomoc!!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rooster

#1 Příspěvek od Rooster »

Mam E30 320i r.v.:89

Auto normalne jede, z niceho nic to zacne cukat ale jen kdyz lehce stojim na plynu, kdyz slapnu plnej, zacne to strilet do sani, chvilu se to hada a pak se chytne a jede,jakmile trochu uberu, zacne znova cukat.. Na volnobeh to jde tak na 4valce.. staci to zdechnout a nastartovat a je vse ok.. ujedu 2-3 km a znova... Palivovy cerpadlo funguje, Palivovej filtr vymenenej, vymenil jsem i vstrikovaci listu se vstrikama, vzduchovej filtr, svicky... Meril sem zapalovaci kabely na odpor...maji tak 6K Ohmu, krome kabelu od civky.. ten ma 2,3K Ohmu.. Nevite kolik maji mit??Cistil jsem kontakty na viku rozdelovace... Kdo mi poradi co s tim?!?Diky za odpovedi
fury
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od fury »

promerit podtlak v sani. palivovy cerpadlo muze fungovat, ale na max. ma davat 3,2 baru. Kdyz dava min, mas chudou smes. Strileni do sani by tomu odpovidalo...
Rooster

#3 Příspěvek od Rooster »

fury píše:promerit podtlak v sani. palivovy cerpadlo muze fungovat, ale na max. ma davat 3,2 baru. Kdyz dava min, mas chudou smes. Strileni do sani by tomu odpovidalo...
jj, sani je tesny.. to uz sem zkousel... pokusim se zmerit tlak paliva na privodni hadici do listy... dik za radu
Odpovědět