Tak dnes jsem zlomil klicek druhou cast co zustala v zapalovani tak jsem dostal ven . Ale ted mam jen 1 normal a jeden ten servisni
Kde si ho muzu nechat udelat . Musim jen origo nebo to jde i jinak
Hele kluci a musi mit kazdej Baworak servisni klicek? Ja dostal jen dva origos (s tlacitkama), ale uvedomuji si, ze kdyz jsem mel 5ku, tak jsem mel taky dva org a jeden bez tlacitek....
Já jsem k předfaceliftové E46 dostal dva normální, jeden, kterým jde jen odemknout a nastartovat, tj. neotevřeš kufr, nebo schránku před spolujezdcem a jeden takovej divnej plastovej...
porsacek píše:Tak dnes jsem zlomil klicek druhou cast co zustala v zapalovani tak jsem dostal ven . Ale ted mam jen 1 normal a jeden ten servisni
Kde si ho muzu nechat udelat . Musim jen origo nebo to jde i jinak
ještě je šance že ti tu kovovou část klíče vyrobí ve výrobně klíčů, ale pak je potřeba ji osadit do origo ovladače (nebo alespon implementovat imobilizér do nového)... záleží jaký klíč máš ... některé mají kovovou část pouze nastrčenou a zajištěnou závlačkou....takto jsem to vyřešil na škodovce.. a stálo to 400,-
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
porsacek píše:na co to asi prijde kurna potrebuji udelat spojku .
Nejlevnější kolem 1k, ten se světýlkem 1500,- vše proti plné záloze a s velkým TP. POkud nemáš imobilizér, tak za litr třeba v globusu
ja dostal k autu jen dva klice...jeden servisni a druhej klasika se svetylkem, ale je v dost hroznym stavu, tak pokud mas pravdu a v BMW mi udelaj novej za 1500 tak bych do toho sel.
porsacek píše:na co to asi prijde kurna potrebuji udelat spojku .
Nejlevnější kolem 1k, ten se světýlkem 1500,- vše proti plné záloze a s velkým TP. POkud nemáš imobilizér, tak za litr třeba v globusu
ja dostal k autu jen dva klice...jeden servisni a druhej klasika se svetylkem, ale je v dost hroznym stavu, tak pokud mas pravdu a v BMW mi udelaj novej za 1500 tak bych do toho sel.