Oprava: 1x expansní nádobka, 1x víčko, 1x termostat, 1x vodní pumpa, 1x řemen + kapalina (oprava cca 9 litrů)

no jo malik to je tipanFreeTree píše:Tak jsem včera vyrazil do Náchoda na smazání bagů, který se mi rozsvítili když jsem montoval muziku. Samozřejmě Náchod zacpanej jak záchod na fesťáku, tak jsem si to zkrátil přes město. Sice ne moc, protože to bylo ucpaný i z města, ale dobrý, možná pět aut jsem předjel
Vyjížděl jsem na tom druhým kruháči a najednou taková zvláštní dutá rána a já na vlastní oči viděl kouř valící se z pod kapoty. Do , pomyslel jsem si v duchu. Hned za kruháčem jsem zastavil a vypnul motor, otevřel kapotu a smutně pohlížel do útrob motorového prostoru. Mokro jako by tam bouchla vodní bomba. Tak zvedám mobilní jednotku do pohotovosti a volám do servisu kam jsem měl zamířeno na pět minut. V době čekání na první pomoc jsem stačil zaznamenat asi sto až dvě stovky nepřejících pohledů projíždějících spoluuživatelů českých silnic, jako by nikdy neviděli uvařený BMW a jen čekali na tuto příležitost. Za nedlouho Přijel p. Malík v dodávce (značky jsem si bohužel ani v tý panice co je s autem nevšiml). Oko, lano a už se velese s manželkou a čtyřtýdenní dcerkou vezeme "zdarma" na smazání chyby
V servisu jsme smazali chybu bagu a počkali až vychladne motor, abychom si nalili čisté vody
Při nalévání voda hnedle opouštěla expansní nádobku a problém byl nalezen. Nějakým zvláštním způsobem vznikl přetlak v chladící soustavě a jistící víčko (200 barů) nezvládlo svoji úlohu.
Oprava: 1x expansní nádobka, 1x víčko, 1x termostat, 1x vodní pumpa, 1x řemen + kapalina (oprava cca 9 litrů)