mam dotaz v sobotu jsem jel z Prahy domu po dalnici a honil jsem to celou cestu 190-200km/h po 50km ni ztoupla teplota,tak jsem zpomalil a klesla a dneska kdyz jedu tak pozahrati motoru stoupa az do cerveneh,jinak mam 1.6 75kw
TOMKO1 píše:mam dotaz v sobotu jsem jel z Prahy domu po dalnici a honil jsem to celou cestu 190-200km/h po 50km ni ztoupla teplota,tak jsem zpomalil a klesla a dneska kdyz jedu tak pozahrati motoru stoupa az do cerveneh,jinak mam 1.6 75kw
to jak to popisuješ mi připadá buď propálené těsnění pod hlavou nebo prasklá hlava... ale taky by to mohl bejt jen seklej termostat
TOMKO1 píše:mam dotaz v sobotu jsem jel z Prahy domu po dalnici a honil jsem to celou cestu 190-200km/h po 50km ni ztoupla teplota,tak jsem zpomalil a klesla a dneska kdyz jedu tak pozahrati motoru stoupa az do cerveneh,jinak mam 1.6 75kw
to jak to popisuješ mi připadá buď propálené těsnění pod hlavou nebo prasklá hlava... ale taky by to mohl bejt jen seklej termostat
termostat by zustal viset nahore(dlouho se zahriva a do cervenyho by urco nesel) a ne dole-to se mi nezda...
termostat by zustal viset nahore(dlouho se zahriva a do cervenyho by urco nesel) a ne dole-to se mi nezda...
termostat může zůstat i zavřenej.. nebo neotevře úplně..!
1,6- ku hnát jak nadmutou kozu? Tos přehnal. Vyměň těsnění hlavy a SNAD to bude O.K.
tak po zhrati motoru mi pomalu stoupa teplota a dneska mi vyletela zatka z hlavy protoze teplota byla v cervenym tak z motoru mi sla para,doufam ze mi nepraskla hlava,tak zitra po praci se pustim do toho a sundam hlavu,jinak diky za informace