Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
chromovana lista kolem oken
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
e46 se dala zvolit ve dvou variantách - choromline nebo shadowline.
V chromline jsou kolem dveří právě tyto chromové lišty, nalakovány -kliky, -mřížka v kapotě a -lišta nad SPZ na víku kufru v barvě vozidla.
Shadowline spočívá v tom, že nejsou chromové lišty a výše jmenované části nejsou nalakovány.
e36 se v takovém "chrom"-provedení nikdy nedělala, tzn. pouze "shadowline"
V chromline jsou kolem dveří právě tyto chromové lišty, nalakovány -kliky, -mřížka v kapotě a -lišta nad SPZ na víku kufru v barvě vozidla.
Shadowline spočívá v tom, že nejsou chromové lišty a výše jmenované části nejsou nalakovány.
Jawak píše:e46 se dala zvolit ve dvou variantách - choromline nebo shadowline.
u e46 shadowline jsou podle vyrobce listy lesteny a lakovany na cerno..
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz píše:u e46 shadowline jsou podle vyrobce listy lesteny a lakovany na cerno..
Tak to je "Shadowlie hochglänzend" co má mamina na tomhle...
http://www.pixum.de/members/baworak/?ac ... 5c8f91ac4d
Jawak píše:Martinéz píše:u e46 shadowline jsou podle vyrobce listy lesteny a lakovany na cerno..
Tak to je "Shadowlie hochglänzend" co má mamina na tomhle...
http://www.pixum.de/members/baworak/?ac ... 5c8f91ac4d
jj, mati to samy v bledemodrym.. (teda v cervenym)
-
- Kontaktovat uživatele:
Potřeboval bych poradit jak sundat lišty kolem oken z E36 coupe, r.v. 93. Nechtěl se mi zakládat nový topic, tak píšu sem.
Chci je nastříkat nebo natřít, mám je dost vybledlé a ošoupané. Dnes jsem na ně koukal a přišlo mi, že jsou přilepené. U E46 píšete že jdou sundat lehce. Mě to nešlo a šroubovákem se mi pod ně rýt nechtělo.
Poradí někdo
Dík
Chci je nastříkat nebo natřít, mám je dost vybledlé a ošoupané. Dnes jsem na ně koukal a přišlo mi, že jsou přilepené. U E46 píšete že jdou sundat lehce. Mě to nešlo a šroubovákem se mi pod ně rýt nechtělo.
Poradí někdo