Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
uprava motoru 2,8
Biadge píše:sani z 325 prida par koniku
Ale chce to i úpravu ŘJ, jinak to není úplně ono. Zástavba toho sání je celkem jednoduchá, ale je třeba tam trochu laborovat s hadicema, s OCT a volnoběžným ventilem. Svody z M3 tam nejdou bez úpravy zbytku výfuku, lacinější je upravit vše za svodama. Jinak nic pořádnýho bez výměny vaček nebo úpravy hlavy nevymyslíš.
Tu úpravu sání jsem našel na netu, tak se do toho přes zimu pustím, zamej mi taky nabízí nějakej čip, prý u toho taky odbourává omezovač. Nevím jak s tím? Nechtěl bych něco zkurvit do čipů moc nevidím máte nějakej tip na slušnej čip. A jak jsi psal o těch vačkách máš představu na co to přijde? Tím že to je s vanosem tak už vůbec nevím jaký má seriová vačka a jaký hodnoty má nějaká ostřejší. Díky
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
tom28 píše:Tu úpravu sání jsem našel na netu, tak se do toho přes zimu pustím, zamej mi taky nabízí nějakej čip, prý u toho taky odbourává omezovač. Nevím jak s tím? Nechtěl bych něco zkurvit do čipů moc nevidím máte nějakej tip na slušnej čip. A jak jsi psal o těch vačkách máš představu na co to přijde? Tím že to je s vanosem tak už vůbec nevím jaký má seriová vačka a jaký hodnoty má nějaká ostřejší. Díky
vsechny chipy co se daj jen tak koupit jsou na hovno .. je potreba nekdo kdo tomu hodne rozumi a ma vybavu na to aby ti odladil mapu primo préo tvou karu
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET