Ahoj nemužu se rozhodnout co mam nechat v autě za radio,origo které tam pasuje,nebo alpine 9813ktere tam pasuje a parádně hraje ale neni to podle mně ono. V připadě že se rozhodnu pro klasiku doufam že ano tak bude za čas japonec na prodej nebo na vyměnu za nějaké alu kola +nějaká dohoda oboustraná.Zkuste plese poradit dík
Je jasné že origo ladí lépe, ale zase strašně hraje.
Tamto bude hrát super, ale zase desing přes den nic moc, v noci to svítí i ladí pěkně.
To se musíš rozhodnout sám
Jinak já bych tam nechal Alpinu, dokud bych nenašel něco co se bude hodit a hrát pěkně.
Jinak já řešil to samé a mám tam SONY CDX CA900 a vypadá tam pěkně a hraje super
Me se teda o dost vic libi ten original....kor s timhle velkym displejem .... a me treba vubec neprijde ze by original hral nejak spatne...pokud k nemu mas changer tak tam nech urcite origo...ta Alpina muze bejt sice lepsi ale je pekne hnusna...vec nazoru..
na druhou stranu ja toto resil taky a rozhodl se pro vymenu za radio s mp3, kazety uz prece jenom jsou trochu mimo ... pokud bys mel ale moznost cd menice, tak bych nechal origo kvuli vzhledu ... a kdyz uz ale vymenu tak neco co se tam aspon trochu hodi ...
Já jsem byl taky zastánce originálního,ale přece jenom ty novější rádia hrají opravdu lépe.A navíc já jsem si tam dal rádio s navi,sice to nevipadá nejestetičněji,ale funkčnost 100%
Rejchy píše:Já jsem byl taky zastánce originálního,ale přece jenom ty novější rádia hrají opravdu lépe.A navíc já jsem si tam dal rádio s navi,sice to nevipadá nejestetičněji,ale funkčnost 100%
Slid píše:Je jasné že origo ladí lépe, ale zase strašně hraje.
Tamto bude hrát super, ale zase desing přes den nic moc, v noci to svítí i ladí pěkně.
Jinak já bych tam nechal Alpinu, dokud bych nenašel něco co se bude hodit a hrát pěkně.
Jinak já řešil to samé a mám tam SONY CDX CA900 a vypadá tam pěkně a hraje super
Hele, mam origo Professional RDS a nezda se mi, ze by tak spatne hralo
Ty origo rádia v e36kách už hodně zaostávají za aktuálními rádii a proto bych doporučil výměnu. Já jsem sehnal rádio které se tam perfektně hodí. Je černé a podsvětlení displaye si můžeš zvolit takže pohoda. Je to JVC KDčko.
Slid píše:Je jasné že origo ladí lépe, ale zase strašně hraje.
Hele, mam origo Professional RDS a nezda se mi, ze by tak spatne hralo
Já tam měl origo kazetu už nevím model, ale byla to hrůza, když jsem to pustil říkám a jeje,nové repro nové radio. Nakonec jsem koupil Sony CDX ca900 a hraje to super a vypadá taky pěkně, jak přes den tak v noci.A repro origo jsem ponechal a max. spokojen.