Zdravim, Mám 93ku E36 is 318 mám tám nějaký malý BC, Memo, teplota hodiny, datum, ale zatim jsem nezjistil jak nastavit čas.. tlačítko set nereaguje a ani tlačítka pod hodinama. Jee nějakej zvláštní postup, jak se tyhle informace nastavujou?
par vterin podrz set...pak ti zacnou blikat hodiny nastavis je zmacknes set a prepne se ti to na datum...pak rok a finish. Myslim ze se to da nastavit i kdyz podrzis dlouze hodiny.
Kubis píše:Zdravim, Mám 93ku E36 is 318 mám tám nějaký malý BC, Memo, teplota hodiny, datum, ale zatim jsem nezjistil jak nastavit čas.. tlačítko set nereaguje a ani tlačítka pod hodinama. Jee nějakej zvláštní postup, jak se tyhle informace nastavujou?
Díky za radu Kubis
hodiny zmacknes datum uhr,podržíš a zacne to blikat pak nastavis hodiny zmacknes set a datum a rok a je to potvrzovat set prepinat uhr datum
DAVe píše:par vterin podrz set...pak ti zacnou blikat hodiny nastavis je zmacknes set a prepne se ti to na datum...pak rok a finish. Myslim ze se to da nastavit i kdyz podrzis dlouze hodiny.
Tak DAVe s tim "SET"em mi to nefunguje. Takže zejtra to jdu zkusit podle Najviho =) .Každopádně dík za radu.
To aby se člověk naučil německy a pročet tu brožůrku celou =/ . Mě to normálně nedělá, jen jak jsem nastavil ty hodiny a pak nastartoval, tak mi to pípalo. A ještě mě napadá naco je tam to tlačítko MEMO?
Kubis píše:To aby se člověk naučil německy a pročet tu brožůrku celou =/ . Mě to normálně nedělá, jen jak jsem nastavil ty hodiny a pak nastartoval, tak mi to pípalo. A ještě mě napadá naco je tam to tlačítko MEMO?
moje definice je taková
http://img165.imageshack.us/my.php?image=bcqg0.jpg - ten nahoře to je malej palubní display (střední bc jak řikáte) + check control, to podtim je jen palubní display (malej bc jak řikáte) a to vlevo je BC s checkcontrolem