lol No vzduch tam asi teply okolo nebude Btw, to iste mam aj ja, okolo radicky aj na tej odkladacej ploche pod palubakom, tam je doslova hic. Polozim tam telefon a je za chvilu zeravy jak svina. Tiez by ma zaujimalo ci je to normall
ty jo tak to bych se docela bal zë mi to chytne.... muze to bejt vic veci ne, kdyby ti nekde drel kardan tak to poznas ne, jinak dira ve vejfuku kterej by ti ufukoval do podlahy je taky moznost jinak neco v eletroinstalaci co se prehriva a pak shori.... porusenej dratek nebo tak...
error-motohanz píše:ty jo tak to bych se docela bal zë mi to chytne.... muze to bejt vic veci ne, kdyby ti nekde drel kardan tak to poznas ne, jinak dira ve vejfuku kterej by ti ufukoval do podlahy je taky moznost jinak neco v eletroinstalaci co se prehriva a pak shori.... porusenej dratek nebo tak...
No ja neviem, mne to zase nepripada az tak tragicke. Viacerym autam sa to tam prehrieva, napr. z passata B6 si to pamatam takisto... nepride mi ze by tam malo nieco horiet alebo zhoriet, ale clovek nikdy nevie...by ma zaujimalo, co ostatni E36kari, ci nemaju tiez teple auto
Slid píše:Tak jsem tam dnes šahal a nic teplého tam nemám, jak přihrátka tak kolem řadičky. Takže to nebude dobré
Šak máš ropáka.. Ten tolik nehicuje.. Kurňa, co šílíte, katalyzátor hicuje jak sviňa, je to normál, zvlášť pokud popojíždíš po městě tak ten kat rozhicuje podlahu nad sebou. Zvlášť pokud tam nemáš ten hliníkovej krycí plech. Pokud ti to při rychlejší jízdě po venku přestane dělat, je to jasný - stíhá se to chladit...
ja mam tez teplo okolo radicky..ale byva to vetsinou pri delsich cestach..ale fakt to neni nic hrozneho..si myslim normalni vec,kdyz mas pod sebou cast motoru
Slid píše:Tak jsem tam dnes šahal a nic teplého tam nemám, jak přihrátka tak kolem řadičky. Takže to nebude dobré
Šak máš ropáka.. Ten tolik nehicuje.. Kurňa, co šílíte, katalyzátor hicuje jak sviňa, je to normál, zvlášť pokud popojíždíš po městě tak ten kat rozhicuje podlahu nad sebou. Zvlášť pokud tam nemáš ten hliníkovej krycí plech. Pokud ti to při rychlejší jízdě po venku přestane dělat, je to jasný - stíhá se to chladit...
No máš pravdu že u benzinu to je něco jiného díky vyšší teplotě potrubí, ale zase ne otolik, aby to bylo rozpálené, že když tam položí mobil tak se pomalu roztejká!!
Podle mě to bude od toho katu. Od čeho jinýho? Elektrika je blbost - cítil by to.. A pokud by tam byl kraťas shořela by pojistka.. A i kdyby to šlo do zkratu natvrdo, shořelo by celý auto.. A hlavně jestli nějakej dobroděj oddělal ten krycí hliníkovej plech (tepelnej štít) - pak je to jasný.. Však správně auto s katem vůbec nesmí parkovat na trávě - ten kat je tak rozhicovanej, že ji zapálí..
dsvatos píše:Podle mě to bude od toho katu. Od čeho jinýho? Elektrika je blbost - cítil by to.. A pokud by tam byl kraťas shořela by pojistka.. A i kdyby to šlo do zkratu natvrdo, shořelo by celý auto.. A hlavně jestli nějakej dobroděj oddělal ten krycí hliníkovej plech (tepelnej štít) - pak je to jasný.. Však správně auto s katem vůbec nesmí parkovat na trávě - ten kat je tak rozhicovanej, že ji zapálí..
no jestli muze zapalit travu tak hodne horlavy plasty kterejmy jsou nase kary narvany muzou chytnout taky....
No jo, ale mezi katem a nejbližšíma plastama máš kus mezery, silnej plech tunelu, a měl by tam bejt i ten hliníkovej krycí plech nad celým výfukovým potrubím. Od toho tam je - aby sálavé teplo nepřestupovalo podlahou do kabiny.. Kdoví jestli tam tazatel ten plech vůbec má...
error-motohanz píše:jasne chapu ja jen vim ze kdyz chytnou tyhle plasty tak sebrat penize mobil, pripoutat tchyni a zdrhat....protoze s tim nic neudelas.....
318 TDS tiez po urcitych km je tam teplejsie ... okolo riadiacej ...ten kat to bude ... ..a pod palubnym boardom ... tak panove jak mate radio a jeste s CD a hra vam to tak 2-3 hodky staci aj jedna hod :O) kouri to pekne ... vsak to nema to teplo tam kam ist a este ak je pustene CD tak si skuzte po 2 hodinach hrania len CD vybrat je teple!! a ked vyberete radio zistite ze od izbovej teploty ma strasne ale strasne daleko ... jo kde se pouzivaj polovodice tranzistory,integrace,diody, stabilizatory a menice napatia = zase polovodicova suciastka .... hreje se to ...proc ma asi procesor chladic jak kua ... technologie znizuje hrubku cim min mikro tym lepe :O) jo ale pri danom napati tece proud a hreje a hreje ... aj BC neco zohreje ..je to stavane aby to fakcilo pri aj pri 60 stupnu lebo teplo se tam naakumuluje kedze neni tam tolik mista pro vetrani :O) ...