Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Teplo kolem řadičky E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
najvi

#1 Příspěvek od najvi »

Jedu třeba 1 km a kolem řadičky jde docela teplo. Je to normální?
Díky kluci Baworský :lol:
xdentist
Klubové ID: 1473
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xdentist »

kde kolem radicky?jako ve vzduchu,nebo na manzete nebo kde?
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Player1 »

najvi píše:Jedu třeba 1 km a kolem řadičky jde docela teplo. Je to normální?
Díky kluci Baworský :lol:
Máš vyhřívanou řadičku, to je BMW Individual 8)
100RM
Klubové ID: 675

#4 Příspěvek od 100RM »

lol :-D No vzduch tam asi teply okolo nebude :-D Btw, to iste mam aj ja, okolo radicky aj na tej odkladacej ploche pod palubakom, tam je doslova hic. Polozim tam telefon a je za chvilu zeravy jak svina. Tiez by ma zaujimalo ci je to normall
7er. True definition of luxury. Yours.
error-motohanz
Klubové ID: 2256

#5 Příspěvek od error-motohanz »

ty jo tak to bych se docela bal zë mi to chytne.... :? muze to bejt vic veci ne, kdyby ti nekde drel kardan tak to poznas ne, jinak dira ve vejfuku kterej by ti ufukoval do podlahy je taky moznost jinak neco v eletroinstalaci co se prehriva a pak shori....:) porusenej dratek nebo tak...
Slid
Klubové ID: 1699

#6 Příspěvek od Slid »

Tak jsem tam dnes šahal a nic teplého tam nemám, jak přihrátka tak kolem řadičky. Takže to nebude dobré :?
100RM

#7 Příspěvek od 100RM »

error-motohanz píše:ty jo tak to bych se docela bal zë mi to chytne.... :? muze to bejt vic veci ne, kdyby ti nekde drel kardan tak to poznas ne, jinak dira ve vejfuku kterej by ti ufukoval do podlahy je taky moznost jinak neco v eletroinstalaci co se prehriva a pak shori....:) porusenej dratek nebo tak...
No ja neviem, mne to zase nepripada az tak tragicke. Viacerym autam sa to tam prehrieva, napr. z passata B6 si to pamatam takisto... nepride mi ze by tam malo nieco horiet alebo zhoriet, ale clovek nikdy nevie...by ma zaujimalo, co ostatni E36kari, ci nemaju tiez teple auto :-D
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od dsvatos »

Slid píše:Tak jsem tam dnes šahal a nic teplého tam nemám, jak přihrátka tak kolem řadičky. Takže to nebude dobré :?

Šak máš ropáka.. Ten tolik nehicuje.. Kurňa, co šílíte, katalyzátor hicuje jak sviňa, je to normál, zvlášť pokud popojíždíš po městě tak ten kat rozhicuje podlahu nad sebou. Zvlášť pokud tam nemáš ten hliníkovej krycí plech. Pokud ti to při rychlejší jízdě po venku přestane dělat, je to jasný - stíhá se to chladit...
error-motohanz

#9 Příspěvek od error-motohanz »

jo beru muze hicovat ale prene tak aby to bylo rozpaleny.....ja jsem to v aute teply nikdy nemel....:) benzinak...
coupe328
Klubové ID: 94
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od coupe328 »

ja mam tez teplo okolo radicky..ale byva to vetsinou pri delsich cestach..ale fakt to neni nic hrozneho..si myslim normalni vec,kdyz mas pod sebou cast motoru :P
Slid
Klubové ID: 1699

#11 Příspěvek od Slid »

dsvatos píše:
Slid píše:Tak jsem tam dnes šahal a nic teplého tam nemám, jak přihrátka tak kolem řadičky. Takže to nebude dobré :?

Šak máš ropáka.. Ten tolik nehicuje.. Kurňa, co šílíte, katalyzátor hicuje jak sviňa, je to normál, zvlášť pokud popojíždíš po městě tak ten kat rozhicuje podlahu nad sebou. Zvlášť pokud tam nemáš ten hliníkovej krycí plech. Pokud ti to při rychlejší jízdě po venku přestane dělat, je to jasný - stíhá se to chladit...
No máš pravdu že u benzinu to je něco jiného díky vyšší teplotě potrubí, ale zase ne otolik, aby to bylo rozpálené, že když tam položí mobil tak se pomalu roztejká!!
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od dsvatos »

Podle mě to bude od toho katu. Od čeho jinýho? Elektrika je blbost - cítil by to.. A pokud by tam byl kraťas shořela by pojistka.. A i kdyby to šlo do zkratu natvrdo, shořelo by celý auto.. A hlavně jestli nějakej dobroděj oddělal ten krycí hliníkovej plech (tepelnej štít) - pak je to jasný.. Však správně auto s katem vůbec nesmí parkovat na trávě - ten kat je tak rozhicovanej, že ji zapálí..
100RM

#13 Příspěvek od 100RM »

Nj, ja prave nehovorim ze to je rozpalene tak, ze by sa na tom nedala udrzat ruka, ale proste je to dost teple. Telefon ma z toho soky :-)
najvi

#14 Příspěvek od najvi »

xdentist píše:kde kolem radicky?jako ve vzduchu,nebo na manzete nebo kde?
No včera jsem sundal manžetu,tak kolem ní.Dneska dost fučel vítr a bylo to v pohodě, asi jak píšou kluci od kataku. :)

Jo a ještě když jsem oddělal tu manžetu tak tam byl nějakej nezapojenej káblík s konektorem dost by mě zajímalo co to je :?:
error-motohanz

#15 Příspěvek od error-motohanz »

dsvatos píše:Podle mě to bude od toho katu. Od čeho jinýho? Elektrika je blbost - cítil by to.. A pokud by tam byl kraťas shořela by pojistka.. A i kdyby to šlo do zkratu natvrdo, shořelo by celý auto.. A hlavně jestli nějakej dobroděj oddělal ten krycí hliníkovej plech (tepelnej štít) - pak je to jasný.. Však správně auto s katem vůbec nesmí parkovat na trávě - ten kat je tak rozhicovanej, že ji zapálí..
no jestli muze zapalit travu tak hodne horlavy plasty kterejmy jsou nase kary narvany muzou chytnout taky....
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od dsvatos »

No jo, ale mezi katem a nejbližšíma plastama máš kus mezery, silnej plech tunelu, a měl by tam bejt i ten hliníkovej krycí plech nad celým výfukovým potrubím. Od toho tam je - aby sálavé teplo nepřestupovalo podlahou do kabiny.. Kdoví jestli tam tazatel ten plech vůbec má...
error-motohanz

#17 Příspěvek od error-motohanz »

jasne chapu ja jen vim ze kdyz chytnou tyhle plasty tak sebrat penize mobil, pripoutat tchyni a zdrhat....protoze s tim nic neudelas..... :)
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od dsvatos »

error-motohanz píše:jasne chapu ja jen vim ze kdyz chytnou tyhle plasty tak sebrat penize mobil, pripoutat tchyni a zdrhat....protoze s tim nic neudelas..... :)

Připoutat tchyni.. :smich2:
jordeeman

#19 Příspěvek od jordeeman »

318 TDS tiez po urcitych km je tam teplejsie ... okolo riadiacej ...ten kat to bude ... ..a pod palubnym boardom ... tak panove jak mate radio a jeste s CD a hra vam to tak 2-3 hodky staci aj jedna hod :O) kouri to pekne ... vsak to nema to teplo tam kam ist a este ak je pustene CD tak si skuzte po 2 hodinach hrania len CD vybrat je teple!! a ked vyberete radio zistite ze od izbovej teploty ma strasne ale strasne daleko ... jo kde se pouzivaj polovodice tranzistory,integrace,diody, stabilizatory a menice napatia = zase polovodicova suciastka .... hreje se to ...proc ma asi procesor chladic jak kua ... technologie znizuje hrubku cim min mikro tym lepe :O) jo ale pri danom napati tece proud a hreje a hreje ... aj BC neco zohreje ..je to stavane aby to fakcilo pri aj pri 60 stupnu lebo teplo se tam naakumuluje kedze neni tam tolik mista pro vetrani :O) ...
error-motohanz

#20 Příspěvek od error-motohanz »

to je hezky ale mimo misu....:) slo o stredovej panel a tam ja radio teda nemel...:)
Odpovědět