Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pocukávání studeného motoru
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek vespolek.. Před dvěma měsíci jsem si udělal radost a koupil si první báwo.. Všechno je OK, až na malinkou nepříjemnost.. Po nastartování studeného motoru (m42) mi motor asi první 1 km při lehké noze pocukává.. Nevím jak to nazvat, cukání to není, ale tak nějak nestandartně reaguje na přidání plynu.. Například po lehkém přidání se jakoby nic nestane, pak za vteřinu motor zabere, ale jakoby víc než je třeba a tak.. Není to nijak dramatický.. Je to jakobych jezdil se starým autem s karbecem a sytičem. Tak nějak se to chová..Jinak motor startuje na brnk, jezdí v a tahá jak má, spotřeba benzínu v pohodě, spotřeba oleje nula, svíčky nový atd.. Jezdil jsem předtím 8 let ve Fordkách, tam vím na co kouknout.. Nevíte čím by to mohlo bejt? Třeba lambda, váha, palivovej filtr, nebo kýho šlaka? Díkes..
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam sice m50, ale dela me to uplne to samy. Musim se dokopat a zaplatit prispevek (ja sem na ty bankovni operace nakej sisatej) a poprosit Alpa. Protoze uz mesic zjistuju info i pres bmw tis a nejsem z toho nakej moudrej. Nechce se me nazdarbuh vsecko rozebirat. (I kdyz by si motor za verne sluzby zaslouzil pohejckat). Este me to zacalo delat ze pri max zatezi - treba na trojku full gas proti kopci me houpe periodicky cca .5 vteriny vykon (spotrebomer kolisa asi o 6 litru). Vidim to na vahu nebo regulace tlaku paliva, nebo vstriky, nebo pumpu ale hlavne spis na diagnostiku.
Lamba dokud se neprohreje, tak jeji signal neni mozkem branej vubec v potaz. Sice to netrva dlouho, ale je to prave tech prvnich par minut. Takze se projevuje spis vaha. Jak vyresim, dam urco vedet.

-
- Klubové ID: 2256
-
- Klubové ID: 2256
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
To předehřívání lambdy by mohlo odpovídat. Po chvilce jízdy, když se prohřeje výf. plynama je všechno OK. Zkusím zajet do Renocaru na tu diagnostiku.. Jenom nevím, co to bude stát.. Jestli si řeknou pětikilo, jdu do toho, pokud dva litry, seru na to.. Zas tak moc mě to netrápí. Neví někdo kolik stojí ta diagnostika? Kdyžtak pak dám vědět...
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele: