Zdravím
Uvažuji o koupi BMW E46 328i z roku 1999. Je to auto koupené v ČR s kompletním servisem u BMW. Stav tachometru 210 000km.
Přivítal bych každý názor na tohle auto a motor, popřípadě na co si dát pozor, atd.
E46 328i z roku 1998 jsem ted dostal v patek kdyz jsem slavil narozeniny Škoda že to je jen model 1:24 Ale i ten je peknej a mam z nej velkou radost Takze 328i doporucuju
mufman píše:E46 328i z roku 1998 jsem ted dostal v patek kdyz jsem slavil narozeniny Škoda že to je jen model 1:24 Ale i ten je peknej a mam z nej velkou radost Takze 328i doporucuju
mám tady M3 GTR 1:18 - vrele doprocuji , jezdí jako pila.
Diffusion píše:Zdravím
Uvažuji o koupi BMW E46 328i z roku 1999. Je to auto koupené v ČR s kompletním servisem u BMW. Stav tachometru 210 000km.
Přivítal bych každý názor na tohle auto a motor, popřípadě na co si dát pozor, atd.
Díky
Pokud se o to auto někdo dobře staral, tak je jedno, jakej to má motor. Každopáně jezdí to pěkně a zbytek informací jsi určitě už našel
Speedy píše:Pokud se o to auto někdo dobře staral, tak je jedno, jakej to má motor.
Spíše je jedno, jakej to má nájezd. Výběr motoru je individuální záležitost, když ne kvůli výkonu a spotřebě, tak už jen proto, že mezi námi je spousta těch, kteří řeší jestli bude roční pojistka 5500 nebo 7500, ačkoli do auta ročně včetně paliva natlačí 50-150 tisíc.
Speedy píše:Pokud se o to auto někdo dobře staral, tak je jedno, jakej to má motor.
Spíše je jedno, jakej to má nájezd. Výběr motoru je individuální záležitost, když ne kvůli výkonu a spotřebě, tak už jen proto, že mezi námi je spousta těch, kteří řeší jestli bude roční pojistka 5500 nebo 7500, ačkoli do auta ročně včetně paliva natlačí 50-150 tisíc.