Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
horni ulozeni tlumicu- KO
-
- Klubové ID: 94
- Kontaktovat uživatele:
Je to normalni?Nechal sem si na svuj new podvozek namontovat nove horni ulozeni od Sachsu,delal mi to clovek,co bere od Elitu.vydrzelo mi 500km. Ted mi jde o radu,jak postupovat dale.Volal sem mu a tvrdi mi,ze za to muzou neorigo sportovni tlumice,tehdy mi nabizel sachse za neskutecny penize,ja si nakonec sehnal weitec 30/15 snizeni.Reklamaci se brani a tvrdi jednoznacne,ze neni na jeho strane chyba a ze jako reklamaci to nechce vzit....nejde mi o ty penize,ale o princip,ktery me teda neskutecne stve.Jak vy by jste se zachovali?
- Přílohy
-
- 09082006051.JPG (40.62 KiB) Zobrazeno 1233 x
Hehe, to je dost divny. Buď vada materiálu, což se stát může, nebo spíš blbá montáž nebo starej díl. Tyhle uložení jsem dával na 4 auta a všechny maj sportovní tlumiče. Dokonce tenhle díl jsem dostal ke sporotvním tlumičům SACHS PERFORMANCE, což je sada sprotovních tlumičů a zatím naprosot bez problému. Takže až to vyndáš, tak mi to komplet pošli a já to nechám v laborce prozkoumat...
-
- Klubové ID: 908
mě se stalo to same, kopil jsem vrchni uloženi tluniču v autokelly a než jsem dojel na tuning do hradce tak mi povolila jedna strana a jak jsem jel spadky tak i druha jsou to nějake šroty ty stare byly v klidu origo bmw. a koupim nove najedu 450km a oda uloženi mužu hodit do koše, hruza, nechapu sčeho to dělaji hovada