Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Elektrika na E46-startování

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
rades

#1 Příspěvek od rades »

Nemáte někdo schéma,nebo odkaz na stránky na elektroinstalaci E46 320d r.2002?. Na tomto typu je baterka vzadu v kufru a mám ten problém,že při měření kapacity mi přímo u baterie měřák ukazuje stav baterie 680A,ale ve předu u motoru na svorkách už je to jen 430A,což je více jak třetinový úbytek a má to za následek to,že auto špatně startuje tak,jako by byla vybitá baterie.Proto si myslím,že po cestě mezi baterií a startérem je někde studený spoj a já bych potřeboval znát rozpojovací místa,kde by to mohlo být.Ještě dodávám,že když připojím baterii na přední svorky,tak auto startuje normálně,takže vadnou baterií to není.
Olda H
Klubové ID: 574
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Olda H »

Tady Ti to asi pomůže. Je tam spoooousta manuálů : http://digital.ktu.lt/autoclub/files.html
Toydolls

#3 Příspěvek od Toydolls »

rades píše:Nemáte někdo schéma,nebo odkaz na stránky na elektroinstalaci E46 320d r.2002?. Na tomto typu je baterka vzadu v kufru a mám ten problém,že při měření kapacity mi přímo u baterie měřák ukazuje stav baterie 680A,ale ve předu u motoru na svorkách už je to jen 430A,což je více jak třetinový úbytek a má to za následek to,že auto špatně startuje tak,jako by byla vybitá baterie.Proto si myslím,že po cestě mezi baterií a startérem je někde studený spoj a já bych potřeboval znát rozpojovací místa,kde by to mohlo být.Ještě dodávám,že když připojím baterii na přední svorky,tak auto startuje normálně,takže vadnou baterií to není.
Cece myslim,ze hlavni + de naprimo az do motoru (i kdyz mozna na cesta tam neco je napichle).No,ale myslim,ze to neni nijak moc prace - oddelat tapec v kufru, pak vyklopit sedacky+sedak a dale to de v prahu
Nemas tam neco pripojene? mozna PDC,zesik ? bych zkusil odpojit
Odpovědět