Jedna so o E46 318i `98. mam tam 6x airbag (volant, spolujazdec, dvere, predne stlpky)
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problem s Airbagem
-
giovanny
- Klubové ID: 1934
jano píše:Pri ceste na dovolenku sa mi z nicoho nic rozsvietila cervena kontrolka airbagu. Ked teraz startujem tak namalu chvylku zhasne ale hned sa zasa rozsvieti. Nevieto co by to mohlo byt ?
Jedna so o E46 318i `98. mam tam 6x airbag (volant, spolujazdec, dvere, predne stlpky)
![]()
![]()
To by měla být nahodilá závada,, zajed to vymazat nevím koho tam máš poblíž,mě to udělalo také ale jestli se ti to po vymazání a nastartování zase oběví tak musíš jít po konkrétní zavadě ono ti to napíše jen kde se chyba nachází ale co s tím udělat je další věc ,já jsem musel rozebrat všechny svorky u dopinačů pásů a pk jsem to prostříkal spreyem na elektriku a po složení se to už neoběvilo,.
Já mám úplně stejný problém a myslím, že by mohlo jít o závadu váhového čidla pod sedadlem spolujezdce. Výměna čidla je hrozná pakárna. Proto jsem procházel starší příspěvky k tomuto tématu a občas se někde píše o řešení pomocí instalace odporu. Nikde ale nejsou žádné detaily nebo zkušenosti. Snad někdo poradí.
-
starML
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Mám tentýž problém a na diagnostice mi našli vadný zátěžový senzor = váhové čidlo. Stojí to 2.000,-Kč + DPH + práce. Smazat to šlo a zatím se to neobjevilo. Ale když se to zase rozsvítí, tak údajně aibagy nefungují. Může to být přechodný jev, způsobený např. vlhkostí - poraďte prosím. Nemáte někdo tuhle součástku doma ?milano píše:Já mám úplně stejný problém a myslím, že by mohlo jít o závadu váhového čidla pod sedadlem spolujezdce. ..... Nikde ale nejsou žádné detaily nebo zkušenosti. Snad někdo poradí.
SENZORMATTE BEIFAHRER SITZERKENNUNG, Teilenummer 65 77 6 949 788,
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&fg=65
Díky za SZ
-
Iceman-Guide
-
Iceman-Guide
-
Iceman-Guide
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
pokud to berete jako výhodu že při havárce (ikdyž pojedeš sám)ti vyletí všechny bagy tak je ta oprava dobrá...jinak totiž vyjde levněji vyměnit pouze čidlo.milano píše:Tak jsem se konečně zbavil toho svítícího pajduláka. Ten trik s diodou na začátku folie opravdu funguje, jen se to musí umět. Sehnal jsem machra (v jižních Čechách), kterej mi to opravil za 1.500,- i s diagnostikou a tedy i se smazáním chyby. Můžu doporučit!!!
To že svítí kontrolka neznamená že bagy nefungují, ale že mají nějakou závadu. Ty co jsou vpořádku jsou stále aktivní a při havárii bouchnou