Jak jste na tom s výtokem klimatizace, třeba tata na vitu když jede pomalinku tak mu to dokonce dělá skoro čáru jak z toho teče kondenzát, já jsem na E36 ještě neviděl kapnout jedinou kapku, tak nevím.
myslím že todle téma si někteří velice užijou
je dost velký , když přijedu od mojí cca 300km bez přestávky a pichnu ho do garáže,tak můj výtok je tak kaluž od kola ke kolu-myslím přední... ...je to závislé od teploty venkovního vzduchu, při větší teplotě jede klima víc a tím pádem se sráží víc kondenzátu... a jestli tobě neteče ani kapka,tak ti buď nefunguje klima nebo máš někde prasklý plast a teče ti to třeba pod koberec do auta...kukni na to
Tuning píše:je dost velký , když přijedu od mojí cca 300km bez přestávky a pichnu ho do garáže,tak můj výtok je tak kaluž od kola ke kolu-myslím přední... ...je to závislé od teploty venkovního vzduchu, při větší teplotě jede klima víc a tím pádem se sráží víc kondenzátu... a jestli tobě neteče ani kapka,tak ti buď nefunguje klima nebo máš někde prasklý plast a teče ti to třeba pod koberec do auta...kukni na to
sumak píše:Kdyz zastavim,tak je za chvilku pod autem mala louzicka,za jizdy nevim.
to je zkondenzovana voda, ne...
Vsak to je tu vsem jasne, zvlast, kdyz je to uvedeno hned v prvnim prispevku. Jde tu jen o to, jak velke louze se pod autem delaji :)
Kdyz jsem si koupil auto, tak jsem nikdy predtim klimu nemel. No a kdyz jsem zjistil, ze mi z pod auta neco tece docela nezanedbatelnym proudem, jel jsem do servisu. Tam se na me divali, kdyz mi sdelovali, ze se jedna o zkondenzovanou vodu, jako na vystavniho exota. :)