JaraX píše:Wolfi píše:JaraX píše:[quote="Wolfi"][quote="JaraX"][quote="Wolfi"][quote="honza330d"][quote="Wolfi"][quote="Lukas H."]
Nejezdis na kole?

jezdím, ale mám dva malamuty....pro představu takový malamut (pes) utáhne po kolejích na vozíku něco málo kolem 4000 kg....je fakt, že já nemám zrovna dva vrcholové sportovce ale škodárnu 120 zapadlou v závěji až po prahy vytáhli na laně jak malinu.

Neříkej, že jeden malamut utáhne 4tuny (po kolejích)

. To je nový plemeno, nebo klasický malamut ?
starý dobrý, tisíce let ověřené, severskými větry ošlehané plemeno Aljašský malamut. 70cm v kohoutku, svaly a šlachy, svobodomyslná povaha...takový malí vlci...
jinak český rekord je přesně 4560kg (no tak jsem kecal, je to víc než 4000

) z Lukova
ber je jako takovou malou třistatřicítku v déčku

[/quote]
to je docela logicky, jaky je asi valivej odpor na těch kolejich a jaky na silnici? a kdyby měl takhnout 4tunovou kostku po silnici tak se leda posere. Na kolejích věřím že ty 4 tuny utáhne i člověk.

[/quote]
Jardo Jardo,
netvrdím že se jedná o nejsilnější zvířata na této planetě.....na druhou stranu spřežení osmi ledních medvědů nebo afrických slonů je určitě silnější, jenom se to hůře kočíruje....
a když si uvědomíš že váží od 40 do 50 kg tak si přepočítej kolika násobek své váhy odsmíčí....silnější jsou také mravenci, ale zase těm by se asi vybírali blbě šlápoty ve sněhu, při transportu přes 1200km sněhu a ledu, jak to tito chlupáči dokáží.

[/quote]
Já ti ty psi nepohoršuju, jen tu píšu že tomu věřím že to utáhnou, taky se občas tahám s našema psama a taky utáhnou hodně tak si dokážu představit kolik utáhnou tvoji.[/quote]
no zrovna ti moji jsou jenom takový víkenďáci bez tréninku....nicméně kolo jsem vybavil kotoučovýma brzdama....vždycky když vidí nějakého ušáka nebo srnečku tak je to supr svezeníčko

a jinak sorry za Off-topic[/quote]
OT: musíš si je líp vychovat.

[/quote]
OT: no z cesty oni neslezou a já je přitom povzbuzuju...není nad pořádně ošlehanou držku od větví
To v E36 nazažiju