Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

molitan

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
J_H_

#1 Příspěvek od J_H_ »

Všimnul jsem si, že mi ze spodu auta hned za motorem něco trčí a kape z toho voda. Napřed jsem se brutálně vyděsil, co jsem to zase proved, ale po krátké obhlídce to vypadá na nějaký kus polymeru, asi "molitanu", co slouží jako akustická izolace - teda pokuď něco takového existuje. Nevíte přesněji, jak se to jmenuje, v etk to nemůžu najít, díky.
320i
Klubové ID: 665
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od 320i »

J_H_ píše:Všimnul jsem si, že mi ze spodu auta hned za motorem něco trčí a kape z toho voda. Napřed jsem se brutálně vyděsil, co jsem to zase proved, ale po krátké obhlídce to vypadá na nějaký kus polymeru, asi "molitanu", co slouží jako akustická izolace - teda pokuď něco takového existuje. Nevíte přesněji, jak se to jmenuje, v etk to nemůžu najít, díky.
u mýho bramboráku to nemám ale když jsem měl astru tak byl molitan(nebo tomu podobný sračky) schovaný za mlhovkou mezi předním plastem a vnitřním blatníkem..asi kvuli mlhovce aby nevisela ve vzduchu a plasty okolo aby nerachtaly...aspon ja sem si to tak vysvetlil...kamos mi ale rikal abych je vyndal ze se v tom drzi voda a uvlášt po zime docela hustej sajrajt..to delal opel ale bmw nevim...jiank snad jen ta zvuk izolace
eko

#3 Příspěvek od eko »

Tezko rict, mohlo by to byt neco z tohoto. Ale chtelo by to asi lepsi ETK:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=70&hl=79
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

rekl bych ze to je cast krytu pod motorem..... na e39 jsem to taky mel :lol:
Odpovědět