nevim jestli jste to pochopily! - ale nefunguje mi abs! - ta kontrolka abs nekdy sviti a nekdy ne, prave proto se ptam co mam zkontrolovat.
tak nepiste takovy picoviny! potrebuju poradit . .
satva píše:nevim jestli jste to pochopily! - ale nefunguje mi abs! - ta kontrolka abs nekdy sviti a nekdy ne, prave proto se ptam co mam zkontrolovat.
je to asi rada na nic, ale začal bych diagnostikou. ta by měla vypsat co třeba vyměnit. můžou mít třeba čidla špatný kontakt, nebo ...
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
satva píše:nevim jestli jste to pochopily! - ale nefunguje mi abs! - ta kontrolka abs nekdy sviti a nekdy ne, prave proto se ptam co mam zkontrolovat.
je to asi rada na nic, ale začal bych diagnostikou. ta by měla vypsat co třeba vyměnit. můžou mít třeba čidla špatný kontakt, nebo ...
jasně diagnostika je asi nejlepší řešení ale než tam pojedu tak bych si to omrkl sám ale nevím kam se mám podívat.. . .
Zkontroluj jestli nemáš studeňák na nějakém čidlu abs. Mužeš mít prodřený nebo přelomený drát nebo zasraný konektor co je v podběhu v takovém malém plastovém kastlíku.
jojo, pravda pravdooucí. mám vlastní zkušenost z e39tky. skontroluj kabely a konektory, jak radí Fikop, ja měl špatný dotek v konektoru, po proletování kabelů (a vyřazení konektoru). bylo fše ok. A JEŠTĚ JEDEN POSTŘEH, AŽ VYNDÁŠ ČIDLA, PROČISTI TOU DÍRKOU JAKÝMKOLI ČISTÍCÍM ROZTOKEM (TŘEBA BERNER) POD TLAKEM KOTOUČ ABS (TOČ S KOLEM A STŘÍKEJ). JÁ IDIOT JSEM KUPOVAL NOVOU ŘÍDICÍ JEDNOTKU A BYLO TO POZE ŠPINAVÉ.