Edit: Ještě mě štve že třeba na dálnici přejedu přes spoje mostu tak mi vypadne hudba která hraje z CD....Nevíte náhodou jestli se nedá nějak zlepšit čtení v CD changeru ?? Na letný nemám šanci si pustit žádnou hudbu....
Predne si sezen E46 Bruker ManualWolfford píše:Dobrý den.... Asi před tejdnem sem si koupil z bazaru BMW E46 320D v plný výbavě.... Ale nevim jak nastavit hodinyTaky nevim jak si na rádiu uložit stanice..... Je jich tam tak 20 uloženejch ale nevim jak si tam dát svoje.... zjistil sem že na vnitřnim zpětnym zrcátku mám jakoby z venku něco modrýho nevíte co to je ??? A mohl bych ještě poprosit..... V autě mám 10 repráků ale nevim co je kterej...Vim že v zádu v platu sou basový a na A sloupku sou vejškáče ale co ten zbytek ??? Prosím poraď tě děkuji
Edit: Ještě mě štve že třeba na dálnici přejedu přes spoje mostu tak mi vypadne hudba která hraje z CD....Nevíte náhodou jestli se nedá nějak zlepšit čtení v CD changeru ?? Na letný nemám šanci si pustit žádnou hudbu....
Ty hodiny nechapu - proste zatoc tema cudlama, hodiny trebas s 22:40 najedou na 22:50 - pustim a hotovo, toci to tusim furt dokola.Je to tak i v manualu cili chyba mezi sedackou a budikama:) Je to ten pravej cudlikWolfford píše:Toydolls: Dík ale já vim jak tam dát hodiny ale nevim jak je přenastavit....s těma repro...Já vim asi co to bude ale já to prově chtěl vědět přesně....Rádio: NO tak to sem zkoušel a vono nic...Takhle to nejde...Mám BMW profesional...Ale s tim changerem dík...Vypálený nebo originální to je jedno...blbne to stejně a? je tam cokoliv...
Dave: Ne ne ne tohle je tmavě modrý.....Prej to měla nějaká bohatá ženská (která s tim jak je vidno skoro neuměla parkovat)