sumak píše:Kdyz zapnu foukani na nohy nebo predni sklo tak to vlevo chladi a v pravo topi,stredem to jen chladi. Nevite nekdo prosim cim to muze bejt.
U strřeového otvoru ventilace je takové kolečko kterým nastavuješ přisávání venkovního vzduchu do kabiny pouze pro středové výdechy ventilace....zkus s ním pootočit do polohy až uvidíš červené čtverečy na kolečku:) a už by to mělo topit.
sumak píše:topi to dobre ale pri zapnutej klimatizaci na sklo nebo nohy to u ridice chladi a u spolujezdce topi a ja nevim proc.
To dost dobre nechapu. Pokud na digipanelu zapnes foukani pouze na nohy, tak fouka vzduch pouze na nohy. Z ostatnich pruduchu nic nefouka. A chces rict, ze na nohy ridice fouka studeny a na nohy spolujezdce teply?
Jen tak mimochodem, nemas nastavenou hodne rozdilne teplotu pro levou a pravou stranu ?
Bohuzel je to tak,mam nastaveno na obe strany stejne a u mne chladi,spolujezdec topi jak o zivot. Pokud to dam na stred palubni desky tak to chladi ze vsech ctyrech otvoru stejne
Zdravím nikde jsem nenašel řešení tak oživím tento dotaz. Mám touringa 1.6 r. v. 1997 digitální klima. A teď k problému ať mám puštěnou klimu(sněhovou vločku) nebo jen větrání tak to na nohy spolujezdce topí jak šílené ať je nastaveno automatika nebo foukaní na nohy. Jinde to fouká normálně.
Toe von, najdeš ho na motorové příčce poblíž brzdového válce. Ty dva horní vstupy budou pravděpodobně právě P/L strana. Odzkoušet by to mělo jít, ale víc by ti řekl někdo kdo je v elektrice zběhlejší, prostě to připojit na zdroj napětí a měl by chodit. Případně rovnou koupit jinej a hned přehodit...
To znamená, že pokud nesepne cívka, ventyl se nazaklopí a pouští do okruhu teplou vodu chápu to správně?
A když mi u manuál klimy nereaguje teplota vzduchu na otáčení potencimetrem znamená to že je buď zaseklý v nějaké poloze? A nebo mi nefunguje teplotní čidlo v interiéru?
jak jste stim pokročili??? potřebuju vědět co stim jelikož mám naprosto stejnej problém a v tom co začíná věnku už to neni nejlepší,když to u spolujezdce hezky odmrazí a já ještě po 20km koukám přes namrzlý okno