Nojo, ale zase nemozes povedat, ze kazdy kto si kupi taketo auto s nim musi chodit na okruhy a driftovat s nim a tak... Maju ludia aj drsnejsie masiny a nerobia to s nimi...yard píše:fakt "baby driver"...giovanny píše:yard píše: ježiš máš snad svojí hlavu ne ???![]()
![]()
rozhodni sám jestli chceš ve 170 koňovém COUPE automat...musím konstatovat že nabrat "jistotu" po tom co jsi tu přečetl je dost odvážné tvrzení...když chceš auto na normální pohodový ježdění tak proč chceš tedy coupe ??? na takový ježdění se spíš hodí nějaká pěkná pětka ne ????coupe se 170 PS si většinou kupují ti kdo mají rádi sportovní auta a sportovní jízdu a k tomu patří i sprinty, drifty, ostřejší jízda a fofrklacek mezi sedačkama !!!!!!!!!!je to můj názor..ale a? to beru ze všech stran, zdá se mi logický
![]()
tech 170 koní je právě jen tak na tu pohodovou jízdu,na sprint a drift si představuji kapánek víc koníku,
to už taková M3,,to by šlo
![]()
![]()
![]()
![]()
no a právě proto je 323i na začátku řady motorizací...viď ???(myslím tím bráno od spodu) , které se dávaly do E-36 viď....já, asi na rozdíl od tebe občas jezdím na okruhu v mostu a na pěkné zaježdění 323i se samosvorem plně postačí, prohlásit o tomhle autě že "je právě jen tak na tu pohodovou jízdu" no to je super blábol...nedávno jsem sprintoval na letišti v Březně s VW corrado VR6, výsledky ve srovnání s 323i prakticky shodné... stejná akcelerace, maximálka.....pane bože, že by i Corrado VR6 bylo pouze a jen na pohodovou jízdu chlape ty jsi úplně mimo
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
323 Coupe Automat
-
- Klubové ID: 1934
100RM píše:Nojo, ale zase nemozes povedat, ze kazdy kto si kupi taketo auto s nim musi chodit na okruhy a driftovat s nim a tak... Maju ludia aj drsnejsie masiny a nerobia to s nimi...yard píše:fakt "baby driver"...giovanny píše:![]()
tech 170 koní je právě jen tak na tu pohodovou jízdu,na sprint a drift si představuji kapánek víc koníku,
to už taková M3,,to by šlo
![]()
![]()
![]()
![]()
no a právě proto je 323i na začátku řady motorizací...viď ???(myslím tím bráno od spodu) , které se dávaly do E-36 viď....já, asi na rozdíl od tebe občas jezdím na okruhu v mostu a na pěkné zaježdění 323i se samosvorem plně postačí, prohlásit o tomhle autě že "je právě jen tak na tu pohodovou jízdu" no to je super blábol...nedávno jsem sprintoval na letišti v Březně s VW corrado VR6, výsledky ve srovnání s 323i prakticky shodné... stejná akcelerace, maximálka.....pane bože, že by i Corrado VR6 bylo pouze a jen na pohodovou jízdu chlape ty jsi úplně mimo

To, ze yard to robi len potvrdzuje to, ze kazdy vyuziva auto inak, nie kazdy ma auto na pohodu a nie kazdy ho ma na drifty a sialenosti. Ako som hovoril, ja chcem auto na normalne jazdenie, aj ked to bude urcite sviznejsie ako v inom aute. Chcem rychlo a bezpecne obiehat, mat vykonovu rezervu, okrem toho masinka je to krasna, takze vo vybere coupe-saloon nemam co riesit. Bude to moje prve bawo, mozno po tomto aute mi to nebude stacit a kupim si lepsiu masinu s manualom, to sa este uvidi. Zatial taku potrebu nemam, takze automat mi nevadi, preto som sa len pytal ci ma niekto s nim skusenosti ...

-
- Klubové ID: 588
milý giovany, já jsem se vůbec nechvástal jak pokořuji VR6 jen jsem srovnal jízdní vlastnosti těchto dvou aut a chtěl tím říci že jsou stejné a že VR6 není auto na pohodovou jízdu, je to spor?ák a s tím nic nenaděláš...vůbec to není o chlubení, nějak jsi to nepochopil..ale to je vlastně přece úplně jedno, každý má právo sem napsat svůj názor a kdo to čte si z toho vezme to co potřebuje a udělá si sám názor..pokud není nesvéprávný, dementní, nebo podobným způsobem mimo....přečti si to znova a schválně hledej kde jsem napsal něco o pokoření VR6...baby driver
Take masiny len na normalnych cestach pouzivaju len velke deti s dalsim perom v prdeli... (a to im tie auta fakt nezavidim)yard píše:jj..znám např. jednoho co má H2 a nikdy s ní nebyl v terénu...tady u nás si klepeme na čelo, když ho vidíme jak jede po silnici a aby to nebylo málo tak ten idiot si to nechá ještě nazvedat a dá si tam superobutí do nejtěžšího terénu...myslím že je snob asi tak nějak se jim říká ne ??

-
yard píše:milý giovany, já jsem se vůbec nechvástal jak pokořuji VR6 jen jsem srovnal jízdní vlastnosti těchto dvou aut a chtěl tím říci že jsou stejné a že VR6 není auto na pohodovou jízdu, je to spor?ák a s tím nic nenaděláš...vůbec to není o chlubení, nějak jsi to nepochopil..ale to je vlastně přece úplně jedno, každý má právo sem napsat svůj názor a kdo to čte si z toho vezme to co potřebuje a udělá si sám názor..pokud není nesvéprávný, dementní, nebo podobným způsobem mimo....přečti si to znova a schválně hledej kde jsem napsal něco o pokoření VR6...baby driver

Woe, daj pokoj !giovanny píše:yard píše:milý giovany, já jsem se vůbec nechvástal jak pokořuji VR6 jen jsem srovnal jízdní vlastnosti těchto dvou aut a chtěl tím říci že jsou stejné a že VR6 není auto na pohodovou jízdu, je to spor?ák a s tím nic nenaděláš...vůbec to není o chlubení, nějak jsi to nepochopil..ale to je vlastně přece úplně jedno, každý má právo sem napsat svůj názor a kdo to čte si z toho vezme to co potřebuje a udělá si sám názor..pokud není nesvéprávný, dementní, nebo podobným způsobem mimo....přečti si to znova a schválně hledej kde jsem napsal něco o pokoření VR6...baby driver![]()
nechci tě vytáčet ,,ale jedno ti řeknu s vr6tkou jsem najezdil více jak 40 tis km a můžu ti říct že i s tímhle autem se dá jet naprosto na pohodu
![]()
ale jestli se někdo neumí ovládat tak je to potom těžké a na pohodu mu nebude stačit ani 1000 koníííkůůů víííššš amíííco hod se do klidu a tolik to neřeš
![]()
a nebo mu na pohodu bude stačit třeba toliko oblíbená féélííciiee
![]()

-
100RM píše:Woe, daj pokoj !giovanny píše:yard píše:milý giovany, já jsem se vůbec nechvástal jak pokořuji VR6 jen jsem srovnal jízdní vlastnosti těchto dvou aut a chtěl tím říci že jsou stejné a že VR6 není auto na pohodovou jízdu, je to spor?ák a s tím nic nenaděláš...vůbec to není o chlubení, nějak jsi to nepochopil..ale to je vlastně přece úplně jedno, každý má právo sem napsat svůj názor a kdo to čte si z toho vezme to co potřebuje a udělá si sám názor..pokud není nesvéprávný, dementní, nebo podobným způsobem mimo....přečti si to znova a schválně hledej kde jsem napsal něco o pokoření VR6...baby driver![]()
nechci tě vytáčet ,,ale jedno ti řeknu s vr6tkou jsem najezdil více jak 40 tis km a můžu ti říct že i s tímhle autem se dá jet naprosto na pohodu
![]()
ale jestli se někdo neumí ovládat tak je to potom těžké a na pohodu mu nebude stačit ani 1000 koníííkůůů víííššš amíííco hod se do klidu a tolik to neřeš
![]()
![]()
Zadna felda !!!

-
já měl dvě G-60 a jednu VR6 a vždycky jsem se s nima rád sportovně svezl...ale nikdy bych je nechtěl v automatu, ono to totiž soudruhy v německu naštěstí ani nenapadlo je dělat ....pokud se nemýlím.......to je vše co se tu snažím napsat ..auto se kterym se mám možnost sportovně svézt si prostě v automatu nepořídím...píšu to za sebe..můj názor...jinak jsem naprosto v klidu...už sem tu nějaký ten pátek a vyjádřit svůj názor si prostě neodepřu..takže pohoda...giovanny píše:yard píše:milý giovany, já jsem se vůbec nechvástal jak pokořuji VR6 jen jsem srovnal jízdní vlastnosti těchto dvou aut a chtěl tím říci že jsou stejné a že VR6 není auto na pohodovou jízdu, je to spor?ák a s tím nic nenaděláš...vůbec to není o chlubení, nějak jsi to nepochopil..ale to je vlastně přece úplně jedno, každý má právo sem napsat svůj názor a kdo to čte si z toho vezme to co potřebuje a udělá si sám názor..pokud není nesvéprávný, dementní, nebo podobným způsobem mimo....přečti si to znova a schválně hledej kde jsem napsal něco o pokoření VR6...baby driver![]()
![]()
![]()
![]()
-
jsem rad žes to částečně pochopil ciao,, jdu na filmyard píše:a ještě si neodepřu jednu věc..víš s každým autem se dá jet na pohodu, úplně s každým..je to jen o tom jak hodně sešlápneš pedál nic jiného v tom nehledej....ale když je to obráceně a chceš s autem který je "pouze" na pohodu viz Felicie..tak to prostě nejde...o))))

-
běž.... uleví se ti... a pak až se vrátíš najdi to jak jsem se chlubil...že pokořuji VR6giovanny píše:jsem rad žes to částečně pochopil ciao,, jdu na filmyard píše:a ještě si neodepřu jednu věc..víš s každým autem se dá jet na pohodu, úplně s každým..je to jen o tom jak hodně sešlápneš pedál nic jiného v tom nehledej....ale když je to obráceně a chceš s autem který je "pouze" na pohodu viz Felicie..tak to prostě nejde...o))))

Hehe, na to budem musiet este tvrdo makat, aby som si mohol kupit krasnu feldu alebo cocktavku ...giovanny píše:100RM píše:Woe, daj pokoj !giovanny píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Zadna felda !!!
ne ne ne žádná felda ta je jen pro vyvolené