Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
řazení
Mám E36 r.v. 96 a jde dost těžko řadit a taky pomalu a to všechny rychlosti. Když to srovnám, tak doteď jsem jezdil Mazdou 323F r.v. 93 a tam jde řazení krásně lehce a rychle. V E36 jde hrozně ztuha a pomalu, nedokážu si představit s takovým autem zkoušet s někým dávat sprint, kde je potřeba rychle řadit. Co se s tím dá dělat? Jaký jsou Vaše zkušenosti s rychlostí řazení?
Co tak vyměnit olej v převodovceTwisp píše:Mám E36 r.v. 96 a jde dost těžko řadit a taky pomalu a to všechny rychlosti. Když to srovnám, tak doteď jsem jezdil Mazdou 323F r.v. 93 a tam jde řazení krásně lehce a rychle. V E36 jde hrozně ztuha a pomalu, nedokážu si představit s takovým autem zkoušet s někým dávat sprint, kde je potřeba rychle řadit. Co se s tím dá dělat? Jaký jsou Vaše zkušenosti s rychlostí řazení?

Ještě mám takový dotaz chci si nechat dát fólie, ale vzadu mám roletku tak bych na zadní sklo fólii ani nedával. Myslíte že by to vypadalo blbě?Twisp píše:Mám E36 r.v. 96 a jde dost těžko řadit a taky pomalu a to všechny rychlosti. Když to srovnám, tak doteď jsem jezdil Mazdou 323F r.v. 93 a tam jde řazení krásně lehce a rychle. V E36 jde hrozně ztuha a pomalu, nedokážu si představit s takovým autem zkoušet s někým dávat sprint, kde je potřeba rychle řadit. Co se s tím dá dělat? Jaký jsou Vaše zkušenosti s rychlostí řazení?
Jaký je vhodný typ a značka oleje do převodovky?paca píše:Co tak vyměnit olej v převodovceTwisp píše:Mám E36 r.v. 96 a jde dost těžko řadit a taky pomalu a to všechny rychlosti. Když to srovnám, tak doteď jsem jezdil Mazdou 323F r.v. 93 a tam jde řazení krásně lehce a rychle. V E36 jde hrozně ztuha a pomalu, nedokážu si představit s takovým autem zkoušet s někým dávat sprint, kde je potřeba rychle řadit. Co se s tím dá dělat? Jaký jsou Vaše zkušenosti s rychlostí řazení?
Tak tady zas leti jeden peceny holub:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... &start=180
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... &start=180
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
jo... kdyz uz tak uz vsechno a stejne!Twisp píše:Ještě mám takový dotaz chci si nechat dát fólie, ale vzadu mám roletku tak bych na zadní sklo fólii ani nedával. Myslíte že by to vypadalo blbě?Twisp píše:Mám E36 r.v. 96 a jde dost těžko řadit a taky pomalu a to všechny rychlosti. Když to srovnám, tak doteď jsem jezdil Mazdou 323F r.v. 93 a tam jde řazení krásně lehce a rychle. V E36 jde hrozně ztuha a pomalu, nedokážu si představit s takovým autem zkoušet s někým dávat sprint, kde je potřeba rychle řadit. Co se s tím dá dělat? Jaký jsou Vaše zkušenosti s rychlostí řazení?
Ver mi!
-
- Klubové ID: 238
Na všech BMW jsme měli folie jen na bočních oknech a v zadu roletku a bylo to uplně v pohodě. Večer alespoň vidíš za sebeTwisp píše:Ještě mám takový dotaz chci si nechat dát fólie, ale vzadu mám roletku tak bych na zadní sklo fólii ani nedával. Myslíte že by to vypadalo blbě?Twisp píše:Mám E36 r.v. 96 a jde dost těžko řadit a taky pomalu a to všechny rychlosti. Když to srovnám, tak doteď jsem jezdil Mazdou 323F r.v. 93 a tam jde řazení krásně lehce a rychle. V E36 jde hrozně ztuha a pomalu, nedokážu si představit s takovým autem zkoušet s někým dávat sprint, kde je potřeba rychle řadit. Co se s tím dá dělat? Jaký jsou Vaše zkušenosti s rychlostí řazení?
-
- Klubové ID: 665
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na prdelce 225/45 R17 a jelikož jsem za dal velký peníz tak už se mi nechtělo kupovat 40ky,protože s těma 45 jsem chodil na inzultace do lemů...musel jsem tam dát zase původní vysoký pružiny protože to k tomu fakt nebylo...ale dávám jimTwisp píše:jeste jeden dotaz ohledně rozměrů pneu. Mám 16" elektrony, mají tam být správně např. 205/55 nebo 205/50? Případně ještě jak je to u 17" 225/45 nebo 225/40?