Nechapu, kdyby sis precetl par prispevku tady nebo treba na nemeckych forech, tak by ses nemusel ani ptat. Muselo by ti byt jasny, ze Bilstein je jeden z nejlepsich vyrobcu, dodaval tlumice treba do M3.
eko píše:Nechapu, kdyby sis precetl par prispevku tady nebo treba na nemeckych forech, tak by ses nemusel ani ptat. Muselo by ti byt jasny, ze Bilstein je jeden z nejlepsich vyrobcu, dodaval tlumice treba do M3.
ale tak proč to neprobrat, navíc co jde do neměcka nemusí jít knám.
eko píše:Nechapu, kdyby sis precetl par prispevku tady nebo treba na nemeckych forech, tak by ses nemusel ani ptat. Muselo by ti byt jasny, ze Bilstein je jeden z nejlepsich vyrobcu, dodaval tlumice treba do M3.
Sorry, ale nemám čas to tu pročítat... o kvalitě bilsteinů vím, jen mě zajímaly vaše zkušenosti a třeba srovnání s jinými výrobci... přesto díky...
Čau všem ve spolek tak jsem si nechal od budoucího tchána namontovat tlumiče Bilstein a musím říct spokojenost. Známej co opravuje auta říkal, že jsou tam prý většinou tluiče značky Alko. Tak nevím. Ale Bilstein je hodně známá firma a já si na ně nemůžu vůbec stěžovat