Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
323 Coupe Automat
Kua ste ma normalne nazhavili. Vcera som bol este na pochybach ci brat alebo nie a teraz uz som si isty, ze to nebude zla volba. Diky za rady ! A to by som nebol ja aby som sa nespytal este na nieco, takze: je ten automat viac kazovy ako manual ? Popripade, je tam drahsia oprava ? Asi tu tych automatov moc neni, ze ?
-
- Klubové ID: 1934
je to otom co chceš ,,ale můžu ti říct že automatem nic nepokazíš,je to naprostá pohoda, za chvíli si zvykneš a nebudeš už chtít řadit, já už třeba řadu let vyhledávám auta jen s automatem,a musím říct že je celkem problém to skloubit,a servisu se vůbec neboj -ihned po koupi si vyměn olej a filtr v převodovce pokud nedostala záhul od předchozího majitele ,tak je automat věčný a hlavně vděčný,,, zkus to a uvidíš je to na pohodu, ciao,

-
- Klubové ID: 588
ježiš máš snad svojí hlavu ne ???100RM píše:Kua ste ma normalne nazhavili. Vcera som bol este na pochybach ci brat alebo nie a teraz uz som si isty, ze to nebude zla volba. Diky za rady ! A to by som nebol ja aby som sa nespytal este na nieco, takze: je ten automat viac kazovy ako manual ? Popripade, je tam drahsia oprava ? Asi tu tych automatov moc neni, ze ?

-
je to můj názor tak mi ho kuva chlapy neberte,
ještě jsem to tam úmyslně napsal, aby se toho každej nechytal...pro mně, za mně, a? si koupí třeba přepravník raketoplánů NASA
, já bych si prostě 323i coupe v životě s automatem nekoupil...(možná v důchodku), ale momentálně si chci auta užít, zadriftovat, zajet na okruh, sportovně se projet, dát sprint na tuningovém srazu a to s automatem "bohužel"...

-
mimochodem tohle taky asi nebylo na normálne jazdenie o))
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=16260
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=16260
-
a tohle je taky vyloženě na normálne jazdenie
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=16192

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=16192

-
- Klubové ID: 1934
yard píše:ježiš máš snad svojí hlavu ne ???100RM píše:Kua ste ma normalne nazhavili. Vcera som bol este na pochybach ci brat alebo nie a teraz uz som si isty, ze to nebude zla volba. Diky za rady ! A to by som nebol ja aby som sa nespytal este na nieco, takze: je ten automat viac kazovy ako manual ? Popripade, je tam drahsia oprava ? Asi tu tych automatov moc neni, ze ?![]()
![]()
rozhodni sám jestli chceš ve 170 koňovém COUPE automat...musím konstatovat že nabrat "jistotu" po tom co jsi tu přečetl je dost odvážné tvrzení...když chceš auto na normální pohodový ježdění tak proč chceš tedy coupe ??? na takový ježdění se spíš hodí nějaká pěkná pětka ne ????coupe se 170 PS si většinou kupují ti kdo mají rádi sportovní auta a sportovní jízdu a k tomu patří i sprinty, drifty, ostřejší jízda a fofrklacek mezi sedačkama !!!!!!!!!!je to můj názor..ale a? to beru ze všech stran, zdá se mi logický

-
fakt "baby driver"...giovanny píše:yard píše:ježiš máš snad svojí hlavu ne ???100RM píše:Kua ste ma normalne nazhavili. Vcera som bol este na pochybach ci brat alebo nie a teraz uz som si isty, ze to nebude zla volba. Diky za rady ! A to by som nebol ja aby som sa nespytal este na nieco, takze: je ten automat viac kazovy ako manual ? Popripade, je tam drahsia oprava ? Asi tu tych automatov moc neni, ze ?![]()
![]()
rozhodni sám jestli chceš ve 170 koňovém COUPE automat...musím konstatovat že nabrat "jistotu" po tom co jsi tu přečetl je dost odvážné tvrzení...když chceš auto na normální pohodový ježdění tak proč chceš tedy coupe ??? na takový ježdění se spíš hodí nějaká pěkná pětka ne ????coupe se 170 PS si většinou kupují ti kdo mají rádi sportovní auta a sportovní jízdu a k tomu patří i sprinty, drifty, ostřejší jízda a fofrklacek mezi sedačkama !!!!!!!!!!je to můj názor..ale a? to beru ze všech stran, zdá se mi logický
![]()
tech 170 koní je právě jen tak na tu pohodovou jízdu,na sprint a drift si představuji kapánek víc koníku,
to už taková M3,,to by šlo
![]()

no a právě proto je 323i na začátku řady motorizací...viď ???(myslím tím bráno od spodu) , které se dávaly do E-36 viď....já, asi na rozdíl od tebe občas jezdím na okruhu v mostu a na pěkné zaježdění 323i se samosvorem plně postačí, prohlásit o tomhle autě že "je právě jen tak na tu pohodovou jízdu" no to je super blábol...nedávno jsem sprintoval na letišti v Březně s VW corrado VR6, výsledky ve srovnání s 323i prakticky shodné... stejná akcelerace, maximálka.....pane bože, že by i Corrado VR6 bylo pouze a jen na pohodovou jízdu chlape ty jsi úplně mimo