Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Plna vybava E36
Zdarec, precital som toto forum skoro cele (je tu toho mrte vela, takze len "skoro" cele) Vo vela threadoch sa pise okolo plnej vybavy, ze to je riadna palba a tak. Doteraz som sa ale nedozvedel, co je u E36 fakt PLNA vybava. Urcite su tam totiz veci, ktore by mi ani nenapadli a ktore by som takisto chcel. Takze pls, ak mate niekto zoznam veci v PLNEJ vybave E36, sup s nim sem ! Dik.
-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkusme, co dáme dohromady:
-aut. digi klima se samozavíratelným okruhem
-vyhřívané el. seřiditelné sedačky
-el. okna a šíbr
-el. zrcátka s výhřevem
-tempomat
-dražší materiál na potahy (kůže)
-el. ovládání náklonu světel
-mlhová světla, ski-vak, vyhřívané zadní sklo, loketní opěrka, velkej BC, el. uzávěrka diferenciálu....
Co bylo víc? Někdo tu měl foto navigace...
-aut. digi klima se samozavíratelným okruhem
-vyhřívané el. seřiditelné sedačky
-el. okna a šíbr
-el. zrcátka s výhřevem
-tempomat
-dražší materiál na potahy (kůže)
-el. ovládání náklonu světel
-mlhová světla, ski-vak, vyhřívané zadní sklo, loketní opěrka, velkej BC, el. uzávěrka diferenciálu....
Co bylo víc? Někdo tu měl foto navigace...

Harman-Kardon sound system, osvetleni motoru, vyhrivany zamek dveri + vyhrivane ostrikovace skla, ostrikovace svetlometu, paket vnitrniho osvetleni, intenzivni cisteni celniho skla, palubni pocitac s checkcontrolem, samocine vetrani interieru, ASC+T, samozrejme centralni zamykani, alarm s DO v klicku, komfortni zavirani oken a sibru, elektricky ovladana bederni opera patere, integrovana detska sedacka, mechanicke nastaveni polohy volantu
Krome normalni nadobky na kapalinu do ostrikovacu je v motorovem prostoru jeste mala nadobka s cisticim prostredkem. Ten se nastrika na celni sklo pred tim, nez se nastrika bezna kapalina. Ted si nejsem jistej, jestli se to montovalo i do novejsich modelu, protoze v novejsim manualu (nemeckym), ktery tu mam na PC, jsem to nenasel a ceskej mam doma. Ve starym to ale je: http://www.e36.wz.cz/manual.htm?akt=41kosh píše:co to je intenzivni cisteni celniho skla?
-
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
to nevim ja tam mam normalni odkladaci prostorSlid píše:jinak jsem někde viděl místo toho předního popelníku zásobník na mince, nevím zda-li to byl bastl nebo ne, ale vypadalo to přirozeněSpeedy píše:že nemáš popelníky a zapik, ale misto toho takový přihrádky a krytku.Slid píše:co je nekuřácká sada?
Myslel jsem, ze osviceni interieru po zatahnuti klicky ridice souvisi prave s vyhrivanim zamku. Pokud ma auto tuto vybavu, tak se po zatahnuti klicky rozsviti interier.Speedy píše:3 brzdovka, roletka zadniho okna, autobusové sí?ky, nekuřácká sada, osviceni interieru po zatahnuti klicky ridice.
Jinak el.uzaveru diferaku e36 nemela, myslim ze ani xenony.
Mne vyjel 441-Raucherpaket jako Sonderausstattung, tzn. priplatkova vybava.
Xenony jsem jako priplatkovou vybavu E36 taky nenasel. Myslim, ze ani v ETK nejsou.