s tou vyměnou se jaksi flagali, ja si ho u naftaka menil sam a bylo to otazka max 30min, sedačku ven, odehnout gumu, čtyři šroubky ven, vysát bordel, oddělat hadice, povolit, dát druhý, zapojit hadice a konektory, zašroubovat, nasadit sedačku. na druhou stranu když mi v Horimexu (BMW olomouc, nikoli prodejce zahradní techniky) měnili řídící vstřík tak jsem čekal že to bude trvat ale bylo to pul hodiny.Greg píše:chcete-li to presne tak:
4.729,- cerpadlo
450,- diagnostika
225,- zjisteni zavady
975,- vymena cerpadla
1.212,- DPH
==============
7.591,- a necele tri hodiny prace
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nejede :( pls help
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
co se na tom dělá hodku 15?Marek-is píše:Tabulkove je na to dana hodka patnact. Takze real v klidku do hodky s kompletaci....Jinac jses dobrej do pul hodky.proc ne
otevření dveří 10s
vyndání sedačky 1min,
oddělání krytu 1min,
vysátí 2min,
odpojení konektorů 1min,
odpojení hadic 3min,
povolení a vytažení a nasazení druhýho 5min,
zapojení hadic a konektoru 1min
zadělání krytu 1min
nasazení sedačky 1min,
tj. celkem cca 16 min když mám vše po ruce.
takže pul hodky je real. nebo myslíš že ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
to ja samozřejmě vím, řeknou ti předem jak dlouho to budou dělat, maj tam nějakou rezervu a když to daj dřív tak ti naučtujou stejně jako když to daj pozdejš. prostě pracovní jednotky, ale dobrý je že víš cenu předem.Marek-is píše:Dej se do realu.Dnes se dela dle tabulek ukonu viz.Horimex. Takze kdyz se to nekde zadrhne tak to pak nikdo neresi
Nicméně já jsem zatím se servisem spokojenej, i ceny fajn, lepší než ford,
-
- Klubové ID: 94
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dnes dojezdil ja
ujel sem 50km a v pohode,auto krasne jelo,pote prijedu ke znamym a auto znicehonic pri vysedani z auta,mel sem volnobeh chciplo....zkousel sem znova nastartovat,auto tocilo ale po 2 vterinach chciplo..jinak pri poloze klicku 2 rozsvicene kontrolky vsechny zhasli krom mazani a baterie...Je mozne,kdyz je spatne benzinove cerpadlo,aby svitila kontrolka mazani? diky za kazdou radu

-
- Kontaktovat uživatele:
kontrolka mazani přece sviti furt když neni nastartovano.coupe328 píše:tak jsem dnes dojezdil jaujel sem 50km a v pohode,auto krasne jelo,pote prijedu ke znamym a auto znicehonic pri vysedani z auta,mel sem volnobeh chciplo....zkousel sem znova nastartovat,auto tocilo ale po 2 vterinach chciplo..jinak pri poloze klicku 2 rozsvicene kontrolky vsechny zhasli krom mazani a baterie...Je mozne,kdyz je spatne benzinove cerpadlo,aby svitila kontrolka mazani? diky za kazdou radu
kolik si měl v tu chvili paliva? jestli kolem 20-25l tak je to čerpadlo, kdybys dotankoval plnou mělo by to chytnout, aspon u nafty to tak jde.
-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
ja mel spatny cerpadlo ale svitilo vsechno tak jak melo...coupe328 píše:tak jsem dnes dojezdil jaujel sem 50km a v pohode,auto krasne jelo,pote prijedu ke znamym a auto znicehonic pri vysedani z auta,mel sem volnobeh chciplo....zkousel sem znova nastartovat,auto tocilo ale po 2 vterinach chciplo..jinak pri poloze klicku 2 rozsvicene kontrolky vsechny zhasli krom mazani a baterie...Je mozne,kdyz je spatne benzinove cerpadlo,aby svitila kontrolka mazani? diky za kazdou radu
a starter ti toci nebo netoci? popr. toci a nechytne?
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud je plná nádrž tak to podle mě není čerpadlo ,ale je to jen můj názor.coupe328 píše:Nadrz je plna,pak sem ujel tech 50km a najednou nicTakze to mazani ma zhasnout az po nastartovani?Olej tam mam,motor toci,ale neni stava.Takze asi jit od benzin.pumpy po dratech k motoru,ze?Tak jdu se na to podivat
snad neco objevim