maj tedka jednu v AAA z 97 za 189000 a najetych 128000 (???) takze za 170 by se mozna dala. ja tu svou sem taky koupil v ackach ze 135000 na 120000 a myslim ze sem koupil fakt slusne - jinak se mrkni na tipcars.cz je tam fakt solidni vyber.
Biadge píše:ja jezdim v Brne - ted jsem mel spotrebu kolem 10 a to sem jel fakt lehkou nohou ale jak tomu trochu davam tak klidne za 600kc ujedu 100km...
Po mětě není 10l problém,kdyžtak omrkni vzduch. filtr,svíčky a nebo diagnostiku motoru.
Mám 528i a musím říci, že ten motor je fakt příjemnej. I s pětkou velice slušně hýbe, pružnost je solidní, jen se trošku musí udržovat v náladě otáčkama. Max. rychlost v pětkovém touringu je někde okolo 240km/h. 180 tam je poměrně hned, pak to jde o něco pomaleji. V trojce to bude ještě živější. Spotřeba je opravdu značně individuelní a záleží na stylu jízdy. Dnes se mi povedlo udělat UL-Praha-UL (cca 200km) s průměrem 7,4 lt. Jel jsem s lehkou nohou dle předpisů. Ale to samozřejmě není žádná zábava, normálně jezdím průměr lehce pod 10litrů, město okolo 12litrů. A ještě navíc je tento agregát při správné údržbě velice spolehlivý. Vřele doporučuji.
Sehant pěknou e36 coupe 328i to nebude jentak, radši 325i v lepší výbavě než holotu 328. Jinak pokud máš na 328, tak asi best volba. 320i je naprosto nezajímavý motorově, teda pokud ti nejde jen o to mit 6-ti val a na zrychleni kasles. jinak samo 325 jedine s Vanosem, pokud chceš kůži, tak jedině s klimatizací, nebo se v létě upečeš. Prohledej forum, je tu toho mraky.
Lukas H. píše:328i je minimum pokud nechces aby te pojizdeli koktavky v TDIcku...
kehehe ... zrovna vcera to jeden zkousel ... nejakej prazak v cernym TDi ... asi v 90 me zacal predjizdet, kdyz byl vedle me, dal jsem 3 a plnej a nejak se zacal vzdalovat .. teda zamnou .... a dost fofrem ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:kehehe ... zrovna vcera to jeden zkousel ... nejakej prazak v cernym TDi ... asi v 90 me zacal predjizdet, kdyz byl vedle me, dal jsem 3 a plnej a nejak se zacal vzdalovat .. teda zamnou .... a dost fofrem ..
Teda promiň, ale tohle je pěkná prasárna, když člověk předjíždí auto a ten druhý začne schválně přidávat.
patras píše:kehehe ... zrovna vcera to jeden zkousel ... nejakej prazak v cernym TDi ... asi v 90 me zacal predjizdet, kdyz byl vedle me, dal jsem 3 a plnej a nejak se zacal vzdalovat .. teda zamnou .... a dost fofrem ..
Teda promiň, ale tohle je pěkná prasárna, když člověk předjíždí auto a ten druhý začne schválně přidávat.
pokud jedou do portivky auta tak jo, ale pokud je dlouha rovina tak to taky klidne udelam
nejvic me bavi jet pres obce 50..... zamnou nejaky kokot na narazniku...... cedule konec obce, tak dva plny a bye bye
pokud jedou do portivky auta tak jo, ale pokud je dlouha rovina tak to taky klidne udelam
nejvic me bavi jet pres obce 50..... zamnou nejaky kokot na narazniku...... cedule konec obce, tak dva plny a bye bye
no tyhle bahna miluju, není to v tom případě s tím kokotem navopak Rudoši?
Mě už teda dlouho nikdo nepředjel , naposledy v D nějaký Lambo ale to asi tak mělo být. Jinak zpět k tématu, pokud chceš aby to jelo tak 325ku, koupis 320 a za půl roku už ti nebude stačit a jestli neřešíš pov. ručení tak bych šel rovnou do 328.
nemam problem s tim nekoho pustit.... a nedelam zadne prasarny.... ale spis se mi stava ze mi jede nejaky kokot na narazniku, predjede me a pak jede jeste pomalej nez ja....... takze kdyz mi nekdo jede par cm za naraznikem pul hodiny, tak mu bud uhnu, nebo ujedu....