Zhasneš světla, nasadíš si na tykev takovej bazmek, skrz kterej koukáš. Vidíš sice dost jako do zelena, zato i ve skoro úplný tmě. Blbý, ale je, když proti tobě někdo svítí světlama. To ti pak vypálí díru až do mozku!!!
Ve svetle je zabudovan infracerveny projektor a hned vedle kamera.
Obraz se potom promita na predni okno kousek vpravo dole primeho vyhledu ridice.
Hodne v kratkosti receno.
Pleteš tady dvě věci dohronady - head-up a night vision. Head-up je promítání některých zobrazitelných údajů, např. ukazatele rychlosti na přední okno (resp. před přední okno) do zorného pole řidiče. Nihgt vision ("noční vidění") je infra kamera zabudovaná v předním spoileru vedle mlhovek, která snímá dění před vozidlem v infra spektru a výsledný obraz se zobrazuje na LCD monitoru navigačního systému. Výsledek je, že v noci vidíš i to, co bys při tlumených světlech neviděl.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ve svetle je zabudovan infracerveny projektor a hned vedle kamera.
Obraz se potom promita na predni okno kousek vpravo dole primeho vyhledu ridice.
Hodne v kratkosti receno.
Pleteš tady dvě věci dohronady - head-up a night vision. Head-up je promítání některých zobrazitelných údajů, např. ukazatele rychlosti na přední okno (resp. před přední okno) do zorného pole řidiče. Nihgt vision ("noční vidění") je infra kamera zabudovaná v předním spoileru vedle mlhovek, která snímá dění před vozidlem v infra spektru a výsledný obraz se zobrazuje na LCD monitoru navigačního systému. Výsledek je, že v noci vidíš i to, co bys při tlumených světlech neviděl.
No vidis a ja jsem sedel v E-60, kde se to promitalo na to sklo.
Popravde nevim jestli to byla serie, nebo prototyp.
Pawllos píše:No vidis a ja jsem sedel v E-60, kde se to promitalo na to sklo.
Popravde nevim jestli to byla serie, nebo prototyp.
Mám dojem, že na tom skle by toho moc vidět nebylo.
Zhasneš světla, nasadíš si na tykev takovej bazmek, skrz kterej koukáš. Vidíš sice dost jako do zelena, zato i ve skoro úplný tmě. Blbý, ale je, když proti tobě někdo svítí světlama. To ti pak vypálí díru až do mozku!!!
co to meleš ty vořechu?
Chytrej člověk pozná fór už podle formulace textu. Pro ty hloupější jsem tam přidal ty smajlíky. Bohužel tobě nestačilo ani to...
Raptor1 píše:
co to meleš ty vořechu?
Chytrej člověk pozná fór už podle formulace textu. Pro ty hloupější jsem tam přidal ty smajlíky. Bohužel tobě nestačilo ani to...
Sorry,ale ani já jsem ten vtip nějak nepobral,tak ještě jednou sorry za tu mojí reakci
Raptor1 píše:
co to meleš ty vořechu?
uz tu bylo takovych blbu co tvrdily nejake nesmysly, ze uz tady ma par lidi poznat co je a neni vazne..... uz s tim mam taky problem
BMW_M6_head-up_display.jpg (32.35 KiB) Zobrazeno 555 x
V servisu dokážou z klíčku načíst stav počitadla kilometrů.