Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Buď sem BLB, nebo nevím....aneb pylovej filtr..
-
Maikl
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
Do ETK sem koukal, ty filtry sem tam taky našel, ale nebylo mi moc jasný kde ho mám přesně hledat.. Měl se rozebranou skoro celou palubku a nikde nic, čekal sem něco jako u fabie - zespoda vycvaknout, vysunout, zasunout a zacvaknout.. A vono tam nic takovýho neni.. Zkusimmrknout na ten větrák..Lukas H. píše:Jj muzes mit pylovej filtr i kdyz nemas klimu, jsou dva nasazane primo na motorku topeni, dostanes se tam prepazkou za motorem pod oknem...
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
tak je to u toho s klimou, u spolujezdce, u bez klimy by to mělo byt z venku, jak je vetrak, tusimMaikl píše:Do ETK sem koukal, ty filtry sem tam taky našel, ale nebylo mi moc jasný kde ho mám přesně hledat.. Měl se rozebranou skoro celou palubku a nikde nic, čekal sem něco jako u fabie - zespoda vycvaknout, vysunout, zasunout a zacvaknout.. A vono tam nic takovýho neni.. Zkusimmrknout na ten větrák..Lukas H. píše:Jj muzes mit pylovej filtr i kdyz nemas klimu, jsou dva nasazane primo na motorku topeni, dostanes se tam prepazkou za motorem pod oknem...
Jsem ti to psal jasne ne? K tomu vetraku se dostavas prepazkou od motorove casti, o palubce nebyla rec...Maikl píše:Do ETK sem koukal, ty filtry sem tam taky našel, ale nebylo mi moc jasný kde ho mám přesně hledat.. Měl se rozebranou skoro celou palubku a nikde nic, čekal sem něco jako u fabie - zespoda vycvaknout, vysunout, zasunout a zacvaknout.. A vono tam nic takovýho neni.. Zkusimmrknout na ten větrák..Lukas H. píše:Jj muzes mit pylovej filtr i kdyz nemas klimu, jsou dva nasazane primo na motorku topeni, dostanes se tam prepazkou za motorem pod oknem...
N54 PWR
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
asi mu to nedocvaklo.Lukas H. píše:Jsem ti to psal jasne ne? K tomu vetraku se dostavas prepazkou od motorove casti, o palubce nebyla rec...Maikl píše:Do ETK sem koukal, ty filtry sem tam taky našel, ale nebylo mi moc jasný kde ho mám přesně hledat.. Měl se rozebranou skoro celou palubku a nikde nic, čekal sem něco jako u fabie - zespoda vycvaknout, vysunout, zasunout a zacvaknout.. A vono tam nic takovýho neni.. Zkusimmrknout na ten větrák..Lukas H. píše:Jj muzes mit pylovej filtr i kdyz nemas klimu, jsou dva nasazane primo na motorku topeni, dostanes se tam prepazkou za motorem pod oknem...
-
Maikl
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
To si vážně myslíte že sem takovej kretén...? Já to rozebíral už někdy minulej rok, pač sem tam tahal myslím naký kabely či co, tak sem se chtěl rovnou mrknout na ten filtr.. A pak sem na to nák zapoměl a už sem se po tom nepídil..Lukas H. píše:Maikl píše:Do ETK sem koukal, ty filtry sem tam taky našel, ale nebylo mi moc jasný kde ho mám přesně hledat.. Měl se rozebranou skoro celou palubku a nikde nic, čekal sem něco jako u fabie - zespoda vycvaknout, vysunout, zasunout a zacvaknout.. A vono tam nic takovýho neni.. Zkusimmrknout na ten větrák..Lukas H. píše:Jj muzes mit pylovej filtr i kdyz nemas klimu, jsou dva nasazane primo na motorku topeni, dostanes se tam prepazkou za motorem pod oknem...![]()
![]()
![]()
Jsem ti to psal jasne ne? K tomu vetraku se dostavas prepazkou od motorove casti, o palubce nebyla rec...
JaraX píše:kurva ty seš asi vážně blb
takže
auta od BMW typ E36
s klimatizací: Mají pylový filtr ve středovým panelu leze se tam od spolujezdce
bez klimatizace: Nemají pylový filtr ve středovým panelu, ale přímo na motorku větráku, leze se tam od motoru jak to saje vzduch tak tam.
-
Bambim
- Klubové ID: 705
- Kontaktovat uživatele:
Co vysilujes, jsem si spatne precetl, promin ze ses musel namahat to znova vysvetlit...JaraX píše:kurva ty seš asi vážně blb
takže
auta od BMW typ E36
bez klimatizace: Nemají pylový filtr ve středovým panelu, ale přímo na motorku větráku, leze se tam od motoru jak to saje vzduch tak tam.
Důležité je že si to pochopilBambim píše:Co vysilujes, jsem si spatne precetl, promin ze ses musel namahat to znova vysvetlit...JaraX píše:kurva ty seš asi vážně blb
takže
auta od BMW typ E36
To neni tak uplne pravda, pak jsou jeste e36 bez klima a bez pyloveho filtru kterym lita do xichtu listi...JaraX píše:kurva ty seš asi vážně blb
takže
auta od BMW typ E36
N54 PWR