Čau,
takovej blbej dotaz, že mam zapnutý světla a je den zjistím jen podle polohy spínače ? Nebo mi někde odešla kontrolka zapnutých světel ? Jiný auta co sem měl ty kontrolky měly ( citroen, golf, felda..)
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dotaz světla
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
kdyz otocis spinacem rozsviti se palubka atd ... to poznastweety píše:Čau,
takovej blbej dotaz, že mam zapnutý světla a je den zjistím jen podle polohy spínače ? Nebo mi někde odešla kontrolka zapnutých světel ? Jiný auta co sem měl ty kontrolky měly ( citroen, golf, felda..)

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
u Bmw se predpoklada alespon prumerna inteligence uzivateletweety píše:Čau, takovej blbej dotaz, že mam zapnutý světla a je den zjistím jen podle polohy spínače ? Nebo mi někde odešla kontrolka zapnutých světel ? Jiný auta co sem měl ty kontrolky měly ( citroen, golf, felda..)

“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Klubové ID: 575
patras píše:kdyz otocis spinacem rozsviti se palubka atd ... to poznastweety píše:Čau,
Když ovšem má člověk svítit i přes den, tak osvětlení palubky vidět není . Několikrát se mi stalo, že sem jezdil bez světel a policajti na mě blbě čuměli ( přes zimu kdy se muselo svít i přes den ). Večer je to jasný .
-
- Klubové ID: 575
Hanz píše:u Bmw se predpoklada alespon prumerna inteligence uzivateletweety píše:Čau, takovej blbej dotaz, že mam zapnutý světla a je den zjistím jen podle polohy spínače ? Nebo mi někde odešla kontrolka zapnutých světel ? Jiný auta co sem měl ty kontrolky měly ( citroen, golf, felda..)zas dostal gratis kontrolky P/L blinkr, to taky kazde auto nema
U mě to asi nebude tak ta inteligence jako spíš zapomětlivost