Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nesviti
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Nedalo mi to a sel jsem to zkusit.Tahal jsem za knoflik co je na hrideli spinace,pouze silou stisku co mam v prstech a bud tam ten muj extremne drzi,nebo mam malou silu v ruce (spatne se da uchopit a stisk pro povytazeni neni prilis velky) nebo je postup jiny,proste jsem ho nevytahnul -)))Bojim se vzit kleste nebo nejake nastroje,nechci mu ublizit.natolik mne ta zarovecka zase netrapi.
Vsak nehori,pokud nekdo budete presne vedet jak na to,tak treba pouziju vetsi silu nebo jiny postup.
Nesvitici zarovecky jsou sice prkotina,ale degradujou pocit z dokonalosti.
Vsak nehori,pokud nekdo budete presne vedet jak na to,tak treba pouziju vetsi silu nebo jiny postup.
Nesvitici zarovecky jsou sice prkotina,ale degradujou pocit z dokonalosti.
tak jsem se šel na to kouknout taky, sem ani netušil že to má svítit
postup je velice jednoduchý, z přístrojové desky vyšroubujte šroubek co je pod vypínačem(zespodu), poté stačí spodní stranu povytáhnout k sobě a dolů a vypínač i s mřížkou ventilace je venku. ještě odháčit svorku mlhovek a odšroubovat kontakty hlavního vypínače a je komplet venku. žárovku hledejte pod malou černou plastovou krytkou.

postup je velice jednoduchý, z přístrojové desky vyšroubujte šroubek co je pod vypínačem(zespodu), poté stačí spodní stranu povytáhnout k sobě a dolů a vypínač i s mřížkou ventilace je venku. ještě odháčit svorku mlhovek a odšroubovat kontakty hlavního vypínače a je komplet venku. žárovku hledejte pod malou černou plastovou krytkou.

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
- Kontaktovat uživatele:
bergos píše:tak jsem se šel na to kouknout taky, sem ani netušil že to má svítit
huráááá!!!

tweety píše:ondra325 píše:od koupi auta mi nesviti vypinac svetel na palubni desce v pravo, vystrazny trojuhelnik u radici paky nevite cim by to mohlo byt?????
Na pravý straně je jen klima, vypinač světel je vlevo, ne ? Nebo myslíme každej něco jiného ? Pokud je to ten vlevo tak mi taky nesvítí
Už svítí !!

aaa sorry myslel jsem vlevo napsal jsem vpravo.Zarovky jsem menil a stale stejny
i ten vystrazny trojuhelnik a nic. Tak leda kouknout jestli tam jdou proudy ,cos? Mel tady s tim nikdo zkosenost.....Jo a jeste zkouseli jste rozebrat tlacitko na el.okna z e36? okno mi nechce jet nahoru ani dolu.Musim furt mackat tlacitko a leze po 3mm je to strasny ,nevite co s tim??

-
- Kontaktovat uživatele:
OKNO - no urcite to nebude tlacitkem,ale vypina ti to elektronika dojezdu,jelikoz to okno jde tezce...Nebylo to trebas bourane na dvere ???jeste si zkontroluj pojistky jestli ti jdou obrysove svetla.Pokud neznas alespon trochu elektriku v autech,tak se do toho nepoustej,stejne to neopravis a spis neco znicis...
mimochodem - taky uz sviti -))
mimochodem - taky uz sviti -))
Jen pro uplnost, zarovicka ma mit 0,36 Watt a ne 1,2 Watt jako vetsina zarovicek v E36 viz. http://www.brunsnet.de/BMW/Lichtschalter/index.htm