Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ASC+T
sumachr píše:LOPOLO píše:blackwire píše:Nevíte náhodou někdo od jakýho roku se do BMW E36 316i Compact montoval ASC+T.Já mám 98 a zajímá mě jestli jestli se montoval třeba i do 97.Taky by mě zajímalo jestli byl v základní výbavě, nikde jsem to bohužel nenašel.
316 i ma ASC + T ?
jasne co kdyby to utrhl?
o to nejde .. ani Mko to nema .. ale ja nevedel ze se to do E36 delalo u tyhle motorizace.
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:sumachr píše:LOPOLO píše:[quote="blackwire"]Nevíte náhodou někdo od jakýho roku se do BMW E36 316i Compact montoval ASC+T.Já mám 98 a zajímá mě jestli jestli se montoval třeba i do 97.Taky by mě zajímalo jestli byl v základní výbavě, nikde jsem to bohužel nenašel.
316 i ma ASC + T ?
jasne co kdyby to utrhl?
o to nejde .. ani Mko to nema .. ale ja nevedel ze se to do E36 delalo u tyhle motorizace.[/quote]
taky si myslim ze se tam davalo ASC bez kontroly trakce
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
patras píše:LOPOLO píše:sumachr píše:[quote="LOPOLO"][quote="blackwire"]Nevíte náhodou někdo od jakýho roku se do BMW E36 316i Compact montoval ASC+T.Já mám 98 a zajímá mě jestli jestli se montoval třeba i do 97.Taky by mě zajímalo jestli byl v základní výbavě, nikde jsem to bohužel nenašel.
316 i ma ASC + T ?
jasne co kdyby to utrhl?
o to nejde .. ani Mko to nema .. ale ja nevedel ze se to do E36 delalo u tyhle motorizace.[/quote]
taky si myslim ze se tam davalo ASC bez kontroly trakce[/quote]
Je to divný, ale v autě to mam

BTW:Taky když jsem to auto koupil, jsem se divil, že do Compacta dávají ASC+T ????