Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ASC+T

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
blackwire
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od blackwire »

Nevíte náhodou někdo od jakýho roku se do BMW E36 316i Compact montoval ASC+T.Já mám 98 a zajímá mě jestli jestli se montoval třeba i do 97.Taky by mě zajímalo jestli byl v základní výbavě, nikde jsem to bohužel nenašel.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

blackwire píše:Nevíte náhodou někdo od jakýho roku se do BMW E36 316i Compact montoval ASC+T.Já mám 98 a zajímá mě jestli jestli se montoval třeba i do 97.Taky by mě zajímalo jestli byl v základní výbavě, nikde jsem to bohužel nenašel.

316 i ma ASC + T ?
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od sumachr »

LOPOLO píše:
blackwire píše:Nevíte náhodou někdo od jakýho roku se do BMW E36 316i Compact montoval ASC+T.Já mám 98 a zajímá mě jestli jestli se montoval třeba i do 97.Taky by mě zajímalo jestli byl v základní výbavě, nikde jsem to bohužel nenašel.

316 i ma ASC + T ?

jasne co kdyby to utrhl? :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

sumachr píše:
LOPOLO píše:

316 i ma ASC + T ?

o to nejde .. ani Mko to nema .. ale ja nevedel ze se to do E36 delalo u tyhle motorizace.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

LOPOLO píše:
sumachr píše:
LOPOLO píše:[quote="blackwire"]Nevíte náhodou někdo od jakýho roku se do BMW E36 316i Compact montoval ASC+T.Já mám 98 a zajímá mě jestli jestli se montoval třeba i do 97.Taky by mě zajímalo jestli byl v základní výbavě, nikde jsem to bohužel nenašel.

316 i ma ASC + T ?

o to nejde .. ani Mko to nema .. ale ja nevedel ze se to do E36 delalo u tyhle motorizace.[/quote]

taky si myslim ze se tam davalo ASC bez kontroly trakce
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
blackwire
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od blackwire »

patras píše:
LOPOLO píše:
sumachr píše:[quote="LOPOLO"][quote="blackwire"]Nevíte náhodou někdo od jakýho roku se do BMW E36 316i Compact montoval ASC+T.Já mám 98 a zajímá mě jestli jestli se montoval třeba i do 97.Taky by mě zajímalo jestli byl v základní výbavě, nikde jsem to bohužel nenašel.

316 i ma ASC + T ?

o to nejde .. ani Mko to nema .. ale ja nevedel ze se to do E36 delalo u tyhle motorizace.[/quote]

taky si myslim ze se tam davalo ASC bez kontroly trakce[/quote]

Je to divný, ale v autě to mam :roll: Když to zapnu tak se mě rozsvítí kontrolka: takovej trojůhelník a okolo šipka. Zapínal jsem to v zimě, na sněhu to bylo docela poznat :D Ale i když to mam vypnutý, tak když mě třeba na štěrku nebo na kostkách proklouznou kola tak začne kontrolka zběsila blikat a začně přibržďovat.
BTW:Taky když jsem to auto koupil, jsem se divil, že do Compacta dávají ASC+T ????
3nge
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od 3nge »

ono to funguje tak , ze kdyz zmacknes ten cudl ASC a ten znak ti sviti , tak je to vypnute :lol: defaultne je to zapnute porad a blika to kdyz zasahuje :)
major

#8 Příspěvek od major »

3nge píše:ono to funguje tak , ze kdyz zmacknes ten cudl ASC a ten znak ti sviti , tak je to vypnute :lol: defaultne je to zapnute porad a blika to kdyz zasahuje :)
:smich2: :smich:
Spectral

#9 Příspěvek od Spectral »

3nge píše:ono to funguje tak , ze kdyz zmacknes ten cudl ASC a ten znak ti sviti , tak je to vypnute :lol: defaultne je to zapnute porad a blika to kdyz zasahuje :)

blackwire píše:Zapínal jsem to v zimě, na sněhu to bylo docela poznat :D

:lol: :lol: :lol:
Odpovědět