já to mám u ČSOB a pohoda a jelikož mám starší auto jak 11let tak to mám o něco levnější než jinde.. U skurvený český pojiš?ovny sem chtěl zrušit smlouvu a vůbec to nešlo, prej jedině k výročí smlouvy a to mě čekalo asi za třičtvrtě roku.. Tak sem to auto musel prodat, ukončit snima poměr, a zase to auto koupit.. Jinak to prostě nejde.. Sou to buzny..!
to ma kazda ne? mas to ve vseobecnych podminkach jak u ccp cp kooper a atd.. predcastne ukonceni lze jen pokud auto prodavas + - tak nejak to tam je
Já vim že to tam tak nějak je, ale mám takovej silnej pocit, že u čp to tak neni.. U jinejch stačí oznámit ukončení smlouvy 6 tejdnů před platbou.. A když to máš čtvrtletně..
allianz .. pri uzavreni pres net sleva 15% .. + bonusy + nejaky slevy dalsi (podnikatel, misto bydliste, atd.) a vyjde z toho celkem slusna suma ... a asistencni sluzby ma allianz pry dost v pohode (ja zatim nastesti je nepotreboval zkouset)
není nutné když chcete ukončit smlouvu s pojiš?ovnou auto prodávat , stačí dát TP do depozitu, udělat kopii TP, že auto bylo vzato do depozitu a okamžitě opět vyzvednout a pojiš?ovně tuto kopii poslat s tím, že ukončujete smluvu na základě toho, že je auto v depozitu--všeho všudy 20 Kč za kolek a je to legální....