Tak jsem si zkusil spočítat kolik bych zaplatil za výměnu brzdových kotoučů a destiček vpředu i vzadu.Sice jsem se moc nesnažil,takže jsem to zkusil z nejlevnějších dílů u MJAUTO.Cena mi vyšla na 5250,- za absolutně nejlevnější zboží v nabídce. Když si udělám srovnání se soudruhy z německé republiky,vyjde mi cena okolo 80EUR což je bratru nějakých 2320,-Kč...Prostým odečtením zjistím rozdíl zhruba 3000Kč.Nepředpokládám dramatický rozdíl v kvalitě kotoučů a směsi v destičkách.
Máte někdo zkušenosti s touto levnou německou kvalitou ?Myslím tím jednou jsem to zkusil a nikdy více,vydrželo mi to 1000km,nebo je to přiměřeně srovnatelné se spodní hranicí v CZ atd.Myslím že do léta budu muset měnit,minimálně destičky v předu a kotouče vzadu,jelikož v nich jsou rýhy jako kráva.To mi taky nejde na rozum,přední kotouče jsou krásně hladce přiměřeně opotřebené,ale v zadních,které jsou namáhány mnohem méně,ty mají po třecí ploše vlny jak na Dunaji....Už jsem to tak koupil,takže nevím co to je zač ani co s tím původní majitel prováděl.
Vzhledem k tomu jak je to levné,mám myšky zkusit to.V případě neúspěchu to není drastická finanční ztráta.Jestliže mi to vydrží 25tkm tak to nemá smysl přeplácet u nás....
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady