kolik to obšití vyjde i s kuží? Mám tu starší obšitý trojramínko od Tirana, ale kůže nebo koženka (co to vlastně je?) je podřená, takže jsem koupil černej spray značky Belton na koženku a vinilové plasty,ale je tam napsáno že se nesmí používat na usně, tak nevím.
ted delqaji moc pekny samolepici tapety a nejsou drahy... bude to vypadat asi hodne podobne jako nejakej sprej .-) nechat obsit calounikovi, pocitej litr az dva, podle toho kde...
JaraX píše:kolik to obšití vyjde i s kuží? Mám tu starší obšitý trojramínko od Tirana, ale kůže nebo koženka (co to vlastně je?) je podřená, takže jsem koupil černej spray značky Belton na koženku a vinilové plasty,ale je tam napsáno že se nesmí používat na usně, tak nevím.
Cena je někde kolem 1k, material je kůže, opšívá se pouze věnec volantu. Zjištuji více: wait minute please
Hanz píše:ted delqaji moc pekny samolepici tapety a nejsou drahy... bude to vypadat asi hodne podobne jako nejakej sprej .-) nechat obsit calounikovi, pocitej litr az dva, podle toho kde...
mělo by to pěkně držet, uvidím, zkusím stříknout kousek a uvidí se, na obšití zatím nemám, vrazil jsem všecko do firmy, snad časem.
mám to nastříkané tím sprejem, vypadá to hodně dobře, zkoušel jsem silou stiknout volant a různě po něm jezdit a dolů to nešlo, tak uvidíme co to snese, zatím to drží. Když to půjde dolů tak se to přešije.
JaraX píše:mám to nastříkané tím sprejem, vypadá to hodně dobře, zkoušel jsem silou stiknout volant a různě po něm jezdit a dolů to nešlo, tak uvidíme co to snese, zatím to drží. Když to půjde dolů tak se to přešije.
Potřeboval bych asi taky ten sprej na opravu částí světle béžových sedaček. Kde se to dá sehnat ? Co to vydrží ?
JaraX píše:mám to nastříkané tím sprejem, vypadá to hodně dobře, zkoušel jsem silou stiknout volant a různě po něm jezdit a dolů to nešlo, tak uvidíme co to snese, zatím to drží. Když to půjde dolů tak se to přešije.
Potřeboval bych asi taky ten sprej na opravu částí světle béžových sedaček. Kde se to dá sehnat ? Co to vydrží ?
na tom spreji co sem kupoval je napsaáno že je to i na sedačky, ale měli jen bílej a černej.
nevím jestli stříkat volan sprejem je ta zprávná volba, zaprvé je to pružný materiál, ale za druhé to nepoznáš hned ale tak po 5tis jak se ti budou potit ruce.
ghoust píše:nevím jestli stříkat volan sprejem je ta zprávná volba, zaprvé je to pružný materiál, ale za druhé to nepoznáš hned ale tak po 5tis jak se ti budou potit ruce.
uvidíme, kdyžtak se pak přešije, za zkoušku to stojí, cena 219kč za sprej a je z globusu