Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Těsnění pod víkem ventilů
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
Budu měnit olej, do dneška (podle budíků) má auto najeto 235tis a celou dobu se do motoru lila 10w40, ale já bych rád přešel na 5w40. Mám tedy v plánu před výměnou nalejt do stávajícího oleje čistící přísadu na povolení olejových usazanin (abych předešel ucpání olejových kanálků). Mám pouze obavu z toho, aby se mi pak z motoru nestala olejničnka, tak chci rovnou předejít potencionálnímu problému s víkem ventilů - na první cívce se mi už teď u fajfky hromadilo minimum oleje, tak mě napadlo rovnou vyměnit těsnění. Mužu vyměnit jen jedno trojtěsnění které je u cívek, nebo jakmile sundám víko, tak rovnou komplet? Rovnou prosím o rady co vás napadá ve spojení s přechodem oleje. Má to smysl, nebo to radši nechat jak to je? Je to M50 - bezvanosová, občas si chci trochu zařádit
, tak abych ho neoddělal při prvním vytočení..

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 321
zadne cistici prisady tam nelej .. normalne vymen olej ...
taky jsem mel u M50 motoru u svicek olej ...
akorat jsem nevedel, co s tim .. ted koukam do ETK, ze to bude presne tim, co pises ... musim koupit nove tesneni pod viko ventilu ....
podle me to bude lepsi vymenit komplet - jelikoz to sednute bude mit jinou tlousku a nemusi to pak vsude dosednout poradne ....
petr
taky jsem mel u M50 motoru u svicek olej ...
akorat jsem nevedel, co s tim .. ted koukam do ETK, ze to bude presne tim, co pises ... musim koupit nove tesneni pod viko ventilu ....
podle me to bude lepsi vymenit komplet - jelikoz to sednute bude mit jinou tlousku a nemusi to pak vsude dosednout poradne ....
petr
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: