Originál zaslal Dauši Docela, rád bych tam zajel, asi to je v Praze, že jo? Jsem z Varů, mohl by jsi mi dát přesnou adresu na ty místa. Nejlíp i s telefonem. Možná to bude jenom ta kulička a to by snad nemuselo být tak drahý. :ucta:
ATS - Praha 9 - Horní Počernice, Domkovská 1955, tel 602/317207
fax: 281911202
BMW Böhm - Praha 9 - Horni Počernice, Božanovská 1615, tel 281923474
Originál zaslal Dauši Chtějí za to dost peněz. Ten manuál mi vyjde i levnějš. To fakt nikdo nevíte co je přesně potřeba za díly k přehození za ten manuál.:ucta:
Pokud jedeš občas do Prahy, zajeď k Bohmovi a ten ti poradí. Přehazoval automat za manuál i v 850CSi a po změně majitele to bastlil zase zpátky (nebo naopak). Třeba se snim i domluvíš .
No a nebo to spíš nebylo CSi ale jenom "i" nebo "Ci". 850 je relativně dost, ale CSiček poněkud méně, stačí se podívat, kolik jich dohromady bylo vyrobeno
CSi to bylo určitě. bpytlík má pravdu. Jsem se bavili s maníkem kam se do 8ček dávali manuály automaty jenom to a to až jsem se vtom zamotal a nebyl jsem si teď jistej
Originál zaslal RuDoSh KOLIK??? Napis sem co vis pze me ta spatecka uz odesla tak at vim kolik nachystat penez
Díly bych měl mít fakt za babku, je to přes známou co dělá v Rajchu. Z bouračky, ale ještě to nevím jistě. Jedu tam v pondělí nebo uterý. Pak bych napsal jestli tam ještě něco má a za kolik. Měl by mít prej dvě tds-ka. Jde o to aby se nepletla, je to přece jenom ženská. A práci mi udělá soused mechanik. Je šikovnej a zatím mi opravil všechno a za pár kaček.
Originál zaslal Baxon Pokud jedeš občas do Prahy, zajeď k Bohmovi a ten ti poradí. Přehazoval automat za manuál i v 850CSi a po změně majitele to bastlil zase zpátky (nebo naopak). Třeba se snim i domluvíš .
To bych si nechal jako plán B. Snad mi to vyjde s těmi díly.