Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
trhanie volantu ked prejdem po jame
Ked prejdem v zakrute po nejakych jamach auto ako by od skocilo dalej proste mam dojem ze predok chvilku vibruje a odskaukuje dalej a trocha mi akoby zvrtlo alebo trhlo s volantom ..
ked idem rovno a chytim jamu tak len trocha trhne volantom...
HORNE ulozenie tlmicov ? tlmice? cap stabilizatora?
ramena so silenblokmi a capmi mam nove ....
len tlmice stare a horne ulozenie je z 318i a ja mam 318 TDS je to ten druhy typ ako teraz zozeniete ...
moze to byt aj v tom ?
Uz to tu bolo viem riesene ale cerstve pripomienky su lepsie...
VSEM dakujem vopred
ked idem rovno a chytim jamu tak len trocha trhne volantom...
HORNE ulozenie tlmicov ? tlmice? cap stabilizatora?
ramena so silenblokmi a capmi mam nove ....
len tlmice stare a horne ulozenie je z 318i a ja mam 318 TDS je to ten druhy typ ako teraz zozeniete ...
moze to byt aj v tom ?
Uz to tu bolo viem riesene ale cerstve pripomienky su lepsie...
VSEM dakujem vopred
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
no mam 195 mozem mat 185 alebo 205 ( mozno aj to trocha viac vadi )CharlitoCZ píše:a nepřezul jsi jenom na širší pneu? To dělá taky, že prostě v kolejích to je víc cejtit
v kolajoch je to citit fest .... zatahuje mi do nich kolesa ale odkedy som ho kupil su tam 195 ... behom mesiaca budu 205 ...lebo do elektronov su 185 uzke..:O) ....
-
- Klubové ID: 2256
jojo testni tlumice, to zvladnes i trochu sam, kdyz je jedna strnana horsi tak to taky taha...horni ulozeni bys musel mi t uplne v coudu a¨bz to delalo tohle....a to mozna ani to ne...a zadni ulozeni ramen na prednï naprave jsi menil? hele ja mam zimni 195 a ty netahaj vubec tahaj mi az letni 225..... 

menil som spodne ramena koplet s capmi + silen bloky ktore ich drzia o karoseriu....error-motohanz píše:jojo testni tlumice, to zvladnes i trochu sam, kdyz je jedna strnana horsi tak to taky taha...horni ulozeni bys musel mi t uplne v coudu a¨bz to delalo tohle....a to mozna ani to ne...a zadni ulozeni ramen na prednï naprave jsi menil? hele ja mam zimni 195 a ty netahaj vubec tahaj mi az letni 225.....
a mne to zacne ako keby nadskakovat ked v zakrute chytim jamu ...
a na rovinke ked chytim jamu tak trhne mi volantom trocha...
-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že tohle dělaj silentbloky spodních ramen. Na minulým autě to dělalo i po výměně tlumičů za Koni Sport, prostě to cukne volantem na jednu stranu a pak se to vrátí.Fikop píše:Taky to vidím na tlumiče. Měl jsem je uplně v pi?i a auto mi na nich skákalo jak koza, hlavně v zatáčkách.....jednoduchý test tlumiču je že zkusíš propružit s autem a jestliže se auto po návratu ještě nepatrně houpe tak tlumiče jsou v horším stavu..
silenbloky su nove aj ramena ..len tlmice a horne ulozenie je stare ...RedBaron píše:Mám pocit, že tohle dělaj silentbloky spodních ramen. Na minulým autě to dělalo i po výměně tlumičů za Koni Sport, prostě to cukne volantem na jednu stranu a pak se to vrátí.Fikop píše:Taky to vidím na tlumiče. Měl jsem je uplně v pi?i a auto mi na nich skákalo jak koza, hlavně v zatáčkách.....jednoduchý test tlumiču je že zkusíš propružit s autem a jestliže se auto po návratu ještě nepatrně houpe tak tlumiče jsou v horším stavu..
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
to co popisuje jsou tlumiče.....taky mám nové Koni Sport a s něma už to neděláRedBaron píše:Mám pocit, že tohle dělaj silentbloky spodních ramen. Na minulým autě to dělalo i po výměně tlumičů za Koni Sport, prostě to cukne volantem na jednu stranu a pak se to vrátí.Fikop píše:Taky to vidím na tlumiče. Měl jsem je uplně v pi?i a auto mi na nich skákalo jak koza, hlavně v zatáčkách.....jednoduchý test tlumiču je že zkusíš propružit s autem a jestliže se auto po návratu ještě nepatrně houpe tak tlumiče jsou v horším stavu..

no asi anoFikop píše:to co popisuje jsou tlumiče.....taky mám nové Koni Sport a s něma už to neděláRedBaron píše:Mám pocit, že tohle dělaj silentbloky spodních ramen. Na minulým autě to dělalo i po výměně tlumičů za Koni Sport, prostě to cukne volantem na jednu stranu a pak se to vrátí.Fikop píše:Taky to vidím na tlumiče. Měl jsem je uplně v pi?i a auto mi na nich skákalo jak koza, hlavně v zatáčkách.....jednoduchý test tlumiču je že zkusíš propružit s autem a jestliže se auto po návratu ještě nepatrně houpe tak tlumiče jsou v horším stavu..
ked stlacim lavu stranu vinde hore a v podstate zastane .. ale prava ide este vysie a apk se trocha vrati spat a zastane ... tu je asi tlmic fakt na nic ... a horne ulozenie pani ...
cital som tu plno pripadov ked to zavinilo prave ono ...
ja mam 318 TDS a horne ulozenie s benzina 318 ..starsi typ ..teraz maju len ten druhy vsade ..