Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zamykání

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od JaraX »

tak kam zapojit ten spínač? přepínáč? tlačítko?
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od CharlitoCZ »

hele musel bych to vidět, jen předem řikám, že k tomu byl potřeba reléovej modul, dveře se spouštěly plusem střídavě z jednoho na druhej se přehazovalo mínus, u mě to byly ty černý konektory uplně u tebe, ale nevim, jiná verze byla co mi řikal alp pomocí nějakejch 2 pinů, ty mě ale nešly, asi bylo i víc verzí, muset bys to proměřit a vymyslet, každopádně to je pěkná pakárna.. :roll:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JaraX »

CharlitoCZ píše:hele musel bych to vidět, jen předem řikám, že k tomu byl potřeba reléovej modul, dveře se spouštěly plusem střídavě z jednoho na druhej se přehazovalo mínus, u mě to byly ty černý konektory uplně u tebe, ale nevim, jiná verze byla co mi řikal alp pomocí nějakejch 2 pinů, ty mě ale nešly, asi bylo i víc verzí, muset bys to proměřit a vymyslet, každopádně to je pěkná pakárna.. :roll:

furt nad tím přemýšlím, ten releovej modul bude asi zbytečnej vzhledem k toku že dveř zamyká jeden spínač co je v klice po zatlačení čudlu, takže když paralerně k tomuto připojím tlačítko nebo spínač musí to mít stejnou funkci přece.
Odpovědět