Fikop píše:
Vypadá to na 323ku z Hodonína. Taky jsem po ní pokukoval ale nějak se mi nezalíbila.
jj, je to ona .. taky jsem se na nu tehdy dival ... ale auto po tunerovi ee, to snizeni vypadalo ala "seriznu si doma v garazi pruziny" ... ke vsemu nechtel jsem sedan a jeste neco se mi na ni nezdalo, tusim nemela automatickou klimu nebo tak neco ...
Fikop píše:
Vypadá to na 323ku z Hodonína. Taky jsem po ní pokukoval ale nějak se mi nezalíbila.
jj, je to ona .. taky jsem se na nu tehdy dival ... ale auto po tunerovi ee, to snizeni vypadalo ala "seriznu si doma v garazi pruziny" ... ke vsemu nechtel jsem sedan a jeste neco se mi na ni nezdalo, tusim nemela automatickou klimu nebo tak neco ...
baj tak..mela chudší výbavu......když jem mu volal a ptal se co a jak, tak říkal že jsou tam vyměněné svíčky a že to po výměně jede mnohem lépe, že ty svíčky asi nebyly vůbec měněné Tak když nebyli schopni se postarat o základní udržbu tak jak bylo staráno o celé auto?....tímto mě dostal a už jsem mu nikdy nevolal.........
mno az uvidim souseda tak se ho na to zeptam hehe .) jen chci vedet co to ma nestli to bylo nekoho z fora nebo nekde tak:) ale ty svetla uz povidaji za sve:)
dargon píše:mno az uvidim souseda tak se ho na to zeptam hehe .) jen chci vedet co to ma nestli to bylo nekoho z fora nebo nekde tak:) ale ty svetla uz povidaji za sve:)
proc ? jsou to jen svetla ... a kazdymu se libi neco jinyho .. bastl je zehlici prkno vzadu ... tohle mi zas tak stylisticky zprzneny neprijde ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Ty světla jsou hnus. Na E36 podle mě nejlíp jdou eMka nebo ty Crystaly aby to ještě vypadalo jako bmw. Pak už to jde do oplů a lexusů a kdoví čeho ještě.
Počkej, třeba jednou půjdeš domů a uvidíš že tam dal origo, tzn. že se dal na správnou cestu....
ještě k těm světlům - na tý fotce jde krásně vidět že tam nepasujou jak by asi měli... IMHO Nechápu jak tam někdo může nabastlit něco takovýho. Snad jen člověk co chce balit kočky na to že má bé ém vé....a ani neví proč ho má.